V nakupovalni košarici nimate izdelkov.

FLEET CARD CLIMATE

Kartica goriva z vplivom na podnebje v EU

  • Točenje goriva, pranje avtomobila, vinjete, cestnina & Co.

  • Dokazilo o podpori projektom varstva podnebja

  • Nastavite želeno bencinsko črpalko in prihranite

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Kreditni limit 3.000 €

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 67.000 bencinskimi servisi in približno 736.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

Kartico Fleet Card Climate dobite celoten paket storitev, ki vam ne pušča želenega, poleg tega pa prispevate k varovanju podnebja. Ta kartica za gorivo je še posebej primerna tako za čiste vozne parke kot tudi za mešane vozne parke s pretežno voznim parkom, ki so na cestah po vsej Evropi. Fleet Card Climate poleg brezgotovinskega točenja goriva, pranja in zbirnega računa ponuja številne druge storitve.

Uporabite naše storitve, povezane z vozili, za poravnavo parkirnin in parkirnin ter popravil ali cestnin po vsej Evropi. Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke. S prispevkom za vsak liter natočenega goriva (količina 2,5 ct/l, bencin do 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l glede na vrsto goriva) prispevate k varstvu podnebja, ki ga v vašem imenu posredujemo v razmerju 1:1 podjetju myclimate Nemčija. Vsa plačila in donacije za myclimate (prek DKV Mobility) je mogoče odšteti od davkov v Nemčiji. Postavite se kot trajnostno podjetje in pridobite certificiran certifikat za podporo projektom varstva podnebja.

Kreditni limit je 3.000 € na stranko in dnevni limit 400 € na kartico. Prihranite 2 centa z dodajanjem bencinskega servisa po vaši izbiri. /l na dizel na izbrani postaji. Natančen pregled vseh lokacij najdete na naših zemljevidih DKV.

Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Za svojo številko stranke imate največ 3000 € kreditne omejitve. Znotraj tega je vsaka posamezna kartica DKV Fleet Card omejena na 400 € na dan ali 1800 € na mesec.

Fleet Card Climate: prispevek za zaščito podnebja na liter dizelskega goriva do 2,5 ct/l, bencina do 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l glede na vrsto goriva.

3,99 €
na mesec
Odstranitev konfiguracije

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

3,99 €
na mesec