V nakupovalni košarici nimate izdelkov.

FLEET CARD + CHARGE CLIMATE

Kartica za gorivo s klimatskim prispevkom v EU

  • Točenje in polnjenje, pranje avtomobilov, vinjete, cestnina & Co.

  • Dokazilo o podpori projektom varstva podnebja

  • Nastavite želeno bencinsko črpalko in prihranite

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Kreditni limit 3.000 €

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 67.000 bencinskimi servisi in približno 564.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

Kartico Fleet Card +Charge Climate natočite gorivo in napolnite svoja vozila po vsej Evropi. Dobite dostop do našega nenehno rastočega polnilnega omrežja in prispevate k varstvu podnebja. Ta kartica za gorivo je še posebej primerna tako za čiste vozne parke kot tudi za mešane vozne parke s pretežno osebnim voznim parkom. Poleg brezgotovinskega točenja in polnjenja, pranja in zbirnega računa vam Fleet Card +Charge Climate ponuja celoten paket storitev.

Uporabite naše storitve, povezane z vozili, za poravnavo parkirnin in parkirnin ter popravil ali cestnin po vsej Evropi. Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke. Podprite projekte varstva podnebja tako, da prispevate za vsak liter goriva, ki ga natočite (količina 2,5 ct/l, bencin do 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l glede na vrsto goriva), ki ga v vašem imenu posredujemo v razmerju 1:1 podjetju myclimate Nemčija.

Kreditni limit je 3.000 € na stranko in dnevni limit 400 € na kartico. Prihranite 2 centa z dodajanjem bencinskega servisa po vaši izbiri. /l na dizel na izbrani postaji. Natančen pregled vseh lokacij najdete na naših zemljevidih DKV.

Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Za svojo številko stranke imate največ 3000 € kreditne omejitve. Znotraj tega je vsaka posamezna kartica DKV Fleet Card omejena na 400 € na dan ali 1800 € na mesec.

Fleet Card +Charge Climate: prispevek za zaščito podnebja na liter dizelskega goriva do 2,5 ct/l, bencina do 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l glede na vrsto goriva.

5,49 €
na mesec
Odstrani kartico

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

5,49 €
na mesec