V nakupovalni košarici nimate izdelkov.
Kartice za gorivo in ponudbe - pregled

FLEET CARD

Kartica goriva za vozne parke po vsej Evropi

  • Nastavite želeno bencinsko črpalko in prihranite

  • Točenje goriva, pranje avtomobila, vinjete, cestnina & Co.

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Kreditni limit 3.000 €

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 67.000 bencinskimi servisi in približno 736.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

Kartica Fleet Card je absolutno vsestranska in vam ponuja celoten paket storitev, ki vam ne dopušča ničesar. Ta kartica za gorivo je še posebej primerna tako za čiste vozne parke kot tudi za mešane vozne parke s pretežno voznim parkom, ki so na cestah po vsej Evropi.

Fleet Card poleg brezgotovinskega točenja goriva, pranja in zbirnega računa ponuja še druge storitve. Uporabite naše storitve, povezane z vozili, za poravnavo parkirnin in parkirnin ter popravil ali cestnin po vsej Evropi. Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke. Kreditni limit je 3.000 € na stranko in dnevni limit 400 € na kartico. 

Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Za svojo številko stranke imate največ 3000 € kreditne omejitve. Znotraj tega je vsaka posamezna kartica DKV Fleet Card omejena na 400 € na dan ali 1800 € na mesec.

3,99 €
na mesec
Odstrani kartico

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

3,99 €
na mesec