V nakupovalni košarici nimate izdelkov.

FLEET CARD + CHARGE

Kartica za gorivo po vsej EU

  • Točenje in polnjenje, pranje avtomobilov, vinjete, cestnina & Co.

  • Nastavite želeno bencinsko črpalko in prihranite

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Kreditni limit 3.000 €

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 66.000 bencinskimi servisi in približno 666.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

Kartico Fleet Card +Charge natočite gorivo in napolnite svoja vozila po vsej Evropi. Ta kartica za gorivo je še posebej primerna za čiste vozne parke kot tudi za mešane vozne parke s pretežno osebnim voznim parkom, v katerega so vključena tudi e-vozila. Poleg brezgotovinskega točenja in polnjenja, pranja in zbirnega računa vam Fleet Card +Charge ponuja celoten paket storitev. Uporabite naše storitve, povezane z vozili, za poravnavo parkirnin in parkirnin ter popravil ali cestnin po vsej Evropi.

Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke.

Kreditni limit je 3.000 € na stranko in dnevni limit 400 € na kartico. Prihranite 2 centa z dodajanjem bencinskega servisa po vaši izbiri. /l na dizel na izbrani postaji. Natančen pregled vseh lokacij najdete na naših zemljevidih DKV.

Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Za svojo številko stranke imate največ 3000 € kreditne omejitve. Znotraj tega je vsaka posamezna kartica DKV Fleet Card omejena na 400 € na dan ali 1800 € na mesec.

5,49 €
na mesec
Odstrani kartico

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

5,49 €
na mesec