JUST DRIVE CARD CLIMATE

Cardul de carburant pentru flota dumneavoastră de vehicule cu grijă pentru mediu.

2,99 RON
0,00 RON
Pe lună */**
Ofertă valabilă până la 31.12.2023
*

Se pot comanda maximum 5 carduri. Comenzile mixte cu alte carduri nu sunt posibile.

**
Just Drive Climate : card cu contributia la protecția climei
  • Compensarea emisiilor pentru contribuția la protejarea climei
  • Alimentați cu carburant la nivel național în peste 1100 de stații de alimentare
  • Facturare bilunară a tuturor alimentărilor cu carburant
  • Acces cont online
  • Imagine ecologică a flotei dumneavoastră de vehicule prin compensarea emisiilor pentru contribuția la protejarea climei
Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!

Avantajele dumneavoastră

Prezentare generală

Just Drive Climate Card este ideal pentru flote mici, cu maximum cinci vehicule de până la 3,5 t, care doresc să ofere o imagine ecologică.

Cu Just Drive aveți opțiunea de a alimenta la peste 1100 de stații de alimentare din toată România.

Bucurați-vă de mobilitate și flexibilitate folosind oricând, de oriunde, contul dumneavoastră online: vă conectați simplu și ușor de gestionat toate tranzacțiile efectuate cu cardurile de carburant, precum: comandă carduri, blocare, generare rapoarte.

Cu Climate Card susțineți proiecte certificate de protecție a mediului

Cu o taxă suplimentară pentru fiecare litru de carburant pe care îl alimentați, emisiile pentru contribuția la protejarea climei sunt complet compensate. Acest lucru se realizează prin sprijinul proiectelor selectate de partenerul nostru myclimate. Aceste proiecte generează atât valoare adăugată ecologică, cât și socială în diferite regiuni ale lumii. Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru sau pe cel al partenerului nostru.

Flexibilitate și mobilitate în toată România

Există peste 1100 de stații de alimentare disponibile în toată România pentru alimentarea vehiculului dumneavoastră! Acestea includ parteneri precum Lukoil, MOL, Socar, Gazprom și Rompetrol Partener.

Serviciile Just Drive Climate

Puteți utiliza acest card pentru a alimenta mașina sau pentru a plăti reparații în service. În plus, aveți acces la peste 100 de spălătorii auto în toată România. Puteți găsi o prezentare detaliată a tuturor locațiilor în aplicația DKV Maps.

Un singur card - mai multe avantaje

În sfârșit, nu mai trebuie să strângeți bonurile și facturile de carburant. Primiți toate tranzacțiile efectuate cu DKV într-o singură factură emisă bilunar.

close