Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

FLEET CARD CLIMATE

Card combustibil auto România + Europa, climă.

  • Alimentare cu combustibil, spălătorie auto, viniete, taxă & Co.

  • Dovada sprijinului pentru proiectele de protecție a climei

  • Set desired gas station and 2 ct. /l Save diesel

  • Serviciu de asistenţă

  • Linie telefonică de 24 de ore pe zi și consilier personal pentru clienți

  • Limită de credit individuală

Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!
Descriere

Cu Fleet Card Climate primești pachetul complet de servicii și contribui de asemenea, la protecția climei. Acest card de combustibil este potrivit în special pentru flotele de mașini dar și pentru flotele mixte care se află pe drumuri în toată România si Europa. Pe lângă alimentarea fără numerar, spălătorie auto și factura bilunară, Fleet Card Climate oferă multe alte servicii.

Utilizați serviciile noastre legate de vehicule pentru a achita taxele de parcare, precum și reparații sau taxe. Pe lângă serviciul în caz de urgență, există o linie telefonică deschisă non-stop și un consilier personal pentru clienți care vă poate sfătui. Cu o contribuție pentru fiecare litru de combustibil pe care îl umpleți (cantitate de 2,5 ct/l, benzină până la 2,2 ct/l, GPL 1,5 ct/l, GNC 2,4 ct/kg, GNL 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l în funcție de tipul de combustibil) contribuiți la protecția climei, pe care o transmitem 1:1 către myclimate Germany în numele dvs. Toate plățile și donațiile către myclimate (prin DKV Mobility) pot fi deduse din taxe în Germania. Poziționați-vă ca o companie durabilă și primiți un certificat pentru susținerea proiectelor de protecție a climei.

Limita de credit este de 1.000 EUR per client și o limită zilnică de 200 EUR per card. O prezentare precisă a acceptanței poate fi găsită în hărțile noastre DKV.

Pe lângă accesul la portalul personal pentru clienți, aveți și acces la instrumentul nostru digital de gestionare a flotei DKV Analytics Basic. Cu pachetul de bază DKV Analytics, obțineți o imagine de ansamblu completă a tranzacțiilor facturate pentru procesele de combustibil și taxare, precum și o analiză semnificativă a datelor de rambursare a TVA.

Conditii

Aveți o limită de credit maximă de 1.000 EUR pentru numărul dvs. de client. În cadrul acestuia, fiecare card individual DKV Fleet este limitat la 200 EUR pe zi.

0,00 RON
3,99 RON
Pe lună
Eliminați configurația

Personalizarea dvs. va fi ștearsă.
Doriți să continuați?

Ofertă valabilă până la 31.12.2024
0,00 RON
Pe lună
3,99 RON