FLEET CARD

Cardul de carburant DKV. Alimentare, taxe de drum și alte servicii incluse.

3,99 RON
0,00 RON
Pe lună *
Ofertă valabilă până la 31.12.2022
*

Suma de compensare pe litru de motorină până la 1,9 ct/l, benzină până la 1,8 ct/l, GPL 1,2 ct/l, GNC/GNC 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l în funcție de tipul de combustibil.

Soluția completă pentru flotele de autoturisme și camioane.

  • Alimentari la stația preferata cu carburant
  • Alimentare fără numerar la 13.500 de benzinării din Europa
  • Servicii: spălătorie, reparații, apeluri de urgență, taxe (tunel).
  • Spălați fără numerar în peste 15.000 de spalătorii din Europa
  • Gata cu colectarea enervantă a bonurilor de combustibil: veți primi o factură pe care o puteți înregistra ușor în contabilitate
Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!

Avantajele dumneavoastră

Prezentare generală

DKV CARD oferă posibilități nelimitate - în special pentru transportul internațional. Dumneavoastră vă ocupați de afacere și noi vă oferim soluțiile noastre inteligente pentru ca nimic să nu vă poată încetini.

CO₂-neutru pe șosea

Cu o contribuție la fiecare litru de combustibil pe care îl alimentați (valoarea de compensare pe litru de motorină până la 1,9 ct/l, benzină până la 1,8 ct/l, GPL 1,2 ct/l, GNC/GNL 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l în funcție de tipul de combustibil), emisiile de CO₂ sunt reduse în totalitate compensat. Acest lucru se realizează prin susținerea unor proiecte selectate de către partenerul nostru myclimate la un nivel certificat la standardul de aur. Aceste proiecte generează o valoare adăugată ecologică și socială în diverse regiuni ale lumii. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-urile DKV și ale partenerului nostru myclimate, unul dintre cei mai importanți furnizori de măsuri de compensare din lume. Pentru a înregistra utilizarea durabilă a companiei dumneavoastră, există, de asemenea, opțiunea de certificare a cantităților de CO₂ compensate de către compania dumneavoastră.

Economisiți bani la stația de alimentare preferată

Alegeți o stație de alimentare și selectați-o ca stația dumneavoastră preferată. De fiecare dată când tranzitați, economisiți timp.

Flexibilitate și mobilitate în toată Europa

Bucurați-vă de flexibilitate deplină și un nivel ridicat de confort cu Fleet Card - DKV are cea mai mare rețea de stații de alimentare din Europa! Cu noi puteți alimenta la peste 67.000 de stații de alimentare din peste 50 de țări, inclusiv 1100 de stații în România!

Serviciile Fleet Card

Puteți utiliza acest card pentru a alimenta, pentru a utiliza serviciul de urgență sau pentru a plăti reparații în service. În plus, aveți acces la peste 15.000 de spălătorii auto și la numeroase garaje pentru parcare în întreaga Europă. Puteți găsi localizarea tuturor stațiilor în aplicatia DKV Maps.

Cont online

Prin accesarea contului online, vă puteți monitoriza tranzacțiile, puteți seta alerte de informare alimentare, bloca și comanda carduri.

Sunteți manager de flotă și doriți consultanță personalizată sau mai multe informații despre produsele noastre?

Vă stăm la dispoziție pentru a găsi cea mai bună soluție pentru compania dumneavoastră.

Puteți să contactați departamentul nostru de Relații Clienți la numărul de telefon.
Telefon: +40 21 52978-88
Trimiteți-ne întrebările dumneavoastră și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Formular de contact

close