Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Oferte pentru carduri de combustibil

FLEET CARD

Card combustibil auto EU & RO

  • Puteți utiliza acest card pentru a alimenta, pentru a utiliza serviciul de avarie sau pentru a plăti reparații în service.

  • Alimentare cu combustibil, spălătorie auto, viniete, taxă & Co.

  • Serviciu de asistență

  • Linie telefonică de 24 de ore pe zi și consilier personal pentru clienți

  • Limita de credit de 1.000 €

Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!
Descriere

Fleet Card este o soluție ce oferă pachetul complet de servicii. Acest card de combustibil este potrivit în special pentru flotele de mașini precum și pentru flotele mixte care se află pe drumuri în toată România și Europa.

Pe lângă alimentarea fără numerar, spălatorie auto și factura bilunară, Fleet Card oferă și alte servicii. Utilizați serviciile noastre legate de vehicule pentru a achita taxele de parcare, precum și reparații sau taxe. Pe lângă serviciul în caz de urgență, există o linie telefonică deschisă non-stop și un consilier personal pentru clienți care vă poate sfătui. Limita de credit este de 1.000 EUR per client și o limită zilnică de 200 EUR per card.

Pe lângă accesul la portalul personal pentru clienți, aveți și acces la instrumentul nostru digital de gestionare a flotei DKV Analytics Basic. Cu pachetul de bază DKV Analytics, obțineți o imagine de ansamblu completă a tranzacțiilor facturate pentru procesele de combustibil și taxare, precum și o analiză semnificativă a datelor de rambursare a TVA.

Condiții

Aveți o limită de credit maximă de 1.000 EUR pentru numărul dvs. de client. În cadrul acestuia, fiecare card individual DKV Fleet este limitat la 200 EUR pe zi.

0,00 RON
3,99 RON
Pe lună
Eliminaţi cardul

Personalizarea dvs. va fi ștearsă.
Doriți să continuați?

Ofertă valabilă până la 31.12.2024
0,00 RON
Pe lună
3,99 RON