Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

JUST DRIVE CARD

Cardul de combustibil pentru flotele mici din România

  • Alimentare fără numerar, spălătorie auto, reparații

  • Factură colectivă

  • Autoservire online și sfaturi prin e-mail

  • Limită de credit de 1.500 €

  • Cel mai ieftin card pentru tine - ideal pentru flote mici

Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!
Descriere

Cardul Just Drive îndeplinește toate așteptările unui card de combustibil pentru flote mici cu maximum 5 vehicule care circulă în toată România. Pe lângă alimentarea fără numerar, factură, Cardul Just Drive oferă și alte servicii.

Utilizați serviciile noastre legate de vehicule pentru a achita taxele de drum și parcare, precum și pentru reparații. Aveți oricând acces la portalul online Selfservice în zona dvs. personală de conectare pentru a stabili în mod convenabil limite, blocări și comenzi repetate pentru flota dvs. de vehicule.

Limita de credit este de 1.500 EUR per client și o limită zilnică de 200 EUR per card.

Pe lângă accesul la portalul personal pentru clienți, aveți și acces la instrumentul nostru digital de gestionare a flotei DKV Analytics Basic. Cu pachetul de bază DKV Analytics, obțineți o imagine de ansamblu completă a tranzacțiilor facturate pentru procesele de combustibil și taxare, precum și o analiză semnificativă a datelor de rambursare a TVA.

Conditii

Puteți comanda maximum 5 carduri Just Drive pentru vehicule de până la 3,5 t. Nu este posibilă o combinație de carduri cu alte carduri de combustibil.

Aveți o limită de credit maximă de 1.500 EUR pentru numărul dvs. de client. În cadrul acestuia, fiecare card individual DKV Fleet este limitat la 200 EUR pe zi.

0,00 RON
2,99 RON
Pe lună
Eliminaţi cardul

Personalizarea dvs. va fi ștearsă.
Doriți să continuați?

Ofertă valabilă până la 31.12.2024
0,00 RON
Pe lună
2,99 RON