DKV FLEET CARD CLIMATE

Klasszis üzemanyagkártyánk. Tankolás, útdíjfizetés és megannyi szolgáltatás biztosított.

0,00 Ft
havonta */**
*
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
**

kompenzációs mennyiség literenként dízel legfeljebb 1,9 ct/l, benzin legfeljebb 1,8 ct/l, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l az üzemanyag típusától függően.

Az elsőosztályú üzemanyagkártya.

  • Tankoljon bruttó 10 Ft kedvezménnyel a DKV dízel-, bruttó 7 Ft kedvezménnyel benzinlistaárához képest a teljes hazai listaáras hálózatban!

  • A legnagyobb független elfogadói hálózat: több, mint 930 belföldi és 67.000 nemzetközi üzemanyagkút
  • Használhatja kártyáját mosatásra, javíttatásra, segélyhíváshoz és útdíjfizetésre is
  • Nyerjen likviditási előnyt a készpénzmentes, késleltetett fizetéssel
  • Nincs több felesleges papír: havonta két gyűjtőszámlát biztosítunk, melyet adótanácsadója és az adóhatóság is szeretni fog
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!

Ezt nyeri velünk

Áttekintés

A Fleet Card segítségével feltankolhat több, mint 67.000 üzemanyagtöltő-állomáson Európa-szerte. Használja járművekhez kapcsolódó szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak fizetéséhez, gépjárművének mosásához vagy útdíjak rendezéséhez egész Európában. A Fleet Card abszolút sokoldalú és a teljes szolgáltatási csomagot kínálja, így nem hagy kívánnivalót maga után.

CO₂-semleges az úton

Azzal, hogy minden egyes liter üzemanyag után, amit tankol (kompenzációs összeg literenként dízel üzemanyagtól függően legfeljebb 1,9 ct/l, benzin 1,8 ct/l, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l), a CO₂-kibocsátása teljes mértékben kompenzáltan csökken. Ezt partnerünk, a myclimate által kiválasztott projektek tanúsított arany fokozatú támogatásával érjük el. Ezek a projektek a világ különböző régióiban ökológiai és társadalmi hozzáadott értéket is teremtenek. További részletek a DKV és partnerünk, a myclimate, a kompenzációs intézkedések egyik vezető szolgáltatója honlapján találhatók. Vállalata fenntartható felhasználásának rögzítése érdekében lehetőség van a vállalat által kompenzált CO₂-mennyiségek tanúsítására is.

A DKV legalacsonyabb belföldi szervizdíjai

Tankoljon csupán 0.99%-os szervizdíjért! Külföldi tankolásaiért is csupán 2.99%-ot számítunk fel.

Rugalmas és mobilis vezetés Európában

Élvezze a teljes rugalmasságot és a magasszintű kényelmet a Fleet Card által - a DKV biztosítja a legnagyobb üzemanyagtöltőállomás-hálózatot Európában. Velünk több, mint 67.000 állomást érinthet, köztük 930-nál is többet Magyarországon!

A Fleet Card szolgáltatásai 

Ezzel a kártyával feltankolhatja autóját, assistance szolgáltatást behet igénybe és a szervízekben is fizethet a javításért. Ezenkívül több, mint 15.000 autómosóhoz és számos őrzött parkolóhoz férhet hozzá Európa-szerte. Hozzáférhet továbbá a teherautó-szervízek és -parkolók átfogó választékához is. Az összes helyszínről részletes áttekintést talál a DKV Maps-en.

DKV Cockpit

Jelentkezzen be az online portálra, hogy egy áttekinthető összképet kapjon a tranzakcióiról és az elérhető korlátozásokról. A DKV Cockpiten keresztül a kártyák újrarendezése, újrarendelése és blokkolása is lehetséges.

 

Flottamenedzserként egyéni tanácsadást vagy további, ajánlattal kapcsolatos információt szeretne?

Segítünk Önnek és vállalkozásának megtalálni az Önökhöz legjobban illő megoldást.

Hívja ügyfélszolgálati csapatunkat további segítségért!
Hívja ezt a számot: +36 (1) 235-60-40
Küldje el kérdéseit és hamarosan keressük Önt.
Kapcsolati űrlap

close