Nincsenek tételek a kosarában.

FLEET CARD CLIMATE

Üzemanyagkártya klímasemleges flottáknak

  • Tankolás, autómosás, matricák, útdíj stb.

  • Klímavédelmi projektek támogatásának igazolása

  • Takarékos tankolás

    Belföldi listaáras hálózatunkon bruttó 7 forint kedvezményt kínálunk a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként!

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • 1000 € hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

Fleet Card Climate kártyával a teljes szolgáltatáscsomagot kapja, amely nem hagy kívánnivalót maga után, és Ön is hozzájárul a klímavédelemhez. Ez az üzemanyagkártya különösen alkalmas tiszta autóflottákhoz, valamint vegyes flottákhoz, amelyek túlnyomórészt autóflottával rendelkeznek, amelyek egész Európában közlekednek. A készpénz nélküli tankolás, mosás és gyűjtőszámla mellett a Fleet Card Climate számos egyéb szolgáltatást is kínál.

Használja gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak, valamint javítások vagy útdíjak rendezésére Európa-szerte. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot. Minden betöltött üzemanyag literenkénti hozzájárulással (2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően) hozzájárul a klímavédelemhez, amit 1:1 arányban továbbítunk a myclimate Németországnak az Ön nevében. Minden kifizetés és adomány a myclimate számára (a DKV Mobilityn keresztül) levonható az adókból Németországban. Állítsa be magát fenntartható vállalatként, és kapjon tanúsítványt a klímavédelmi projektek támogatására.

A hitelkeret ügyfelenként 1000 euró, a napi limit pedig kártyánként 200 euró. Takarítson meg 7 forintot a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként a teljes belföldi listaáras hálózatunkon. A teljes hálózatot megtekintheti a DKV Mapsen.

Körülmények

Ügyfélszámának maximális hitelkerete 1000 €. Ezen belül minden egyes DKV Flottakártya napi 200 euróra korlátozódik.

Fleet Card Climate: klímavédelmi hozzájárulás gázolaj literenként legfeljebb 2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően.

0,00 €
havonta
Konfiguráció eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

0,00 €
havonta