Üzemanyagkártya-ajánlatok – áttekintés

DKV FLEET CARD

Klasszis üzemanyagkártyánk. Tankolás, útdíjfizetés és megannyi szolgáltatás biztosított.

0,00 €
havonta *
*
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai

Az elsőosztályú üzemanyagkártya.

  • Tankoljon bruttó 10 Ft kedvezménnyel a DKV dízel-, bruttó 7 Ft kedvezménnyel benzinlistaárához képest a teljes hazai listaáras hálózatban!
  • A legnagyobb független elfogadói hálózat: több, mint 930 belföldi és ~63.000 nemzetközi üzemanyagkút
  • Használhatja kártyáját mosatásra, javíttatásra, segélyhíváshoz és útdíjfizetésre is
  • Nyerjen likviditási előnyt a készpénzmentes, késleltetett fizetéssel
  • Nincs több felesleges papír: havonta két gyűjtőszámlát biztosítunk, melyet adótanácsadója és az adóhatóság is szeretni fog
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!

Ezt nyeri velünk

Áttekintés

A Fleet Card segítségével feltankolhat több, mint ~63.000 üzemanyagtöltő-állomáson Európa-szerte. Használja járművekhez kapcsolódó szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak fizetéséhez, gépjárművének mosásához vagy útdíjak rendezéséhez egész Európában. A Fleet Card abszolút sokoldalú és a teljes szolgáltatási csomagot kínálja, így nem hagy kívánnivalót maga után.

A DKV legalacsonyabb belföldi szervizdíjai

Tankoljon csupán 0.99%-os szervizdíjért! Külföldi tankolásaiért is csupán 2.99%-ot számítunk fel.

Rugalmas és mobilis vezetés Európában

Élvezze a teljes rugalmasságot és a magasszintű kényelmet a Fleet Card által - a DKV biztosítja a legnagyobb üzemanyagtöltőállomás-hálózatot Európában. Velünk több, mint ~63.000 állomást érinthet, köztük 930-nál is többet Magyarországon!

A Fleet Card szolgáltatásai 

Ezzel a kártyával feltankolhatja autóját, assistance szolgáltatást behet igénybe és a szervízekben is fizethet a javításért. Ezenkívül több, mint 15.000 autómosóhoz és számos őrzött parkolóhoz férhet hozzá Európa-szerte. Hozzáférhet továbbá a teherautó-szervízek és -parkolók átfogó választékához is. Az összes helyszínről részletes áttekintést talál a DKV Maps-en.

DKV Cockpit

Jelentkezzen be az online portálra, hogy egy áttekinthető összképet kapjon a tranzakcióiról és a limitekről. A DKV Cockpiten keresztül a kártyák újrarendezése és blokkolása, valamint új kártyák rendelése is lehetséges.

close