Üzemanyagkártya-ajánlatok – áttekintés

FLEET CARD

Üzemanyagkártya autóflották számára Európa-szerte

0,00 €
havonta
  • Állítsa be a kívánt töltőállomást, és takarítson meg 2 cent/l gázolajat

  • Tankolás, autómosás, matricák, útdíj stb.

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • 3000 € hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!

Ezt nyeri velünk

Leírás

Fleet Card egy abszolút sokoldalú, és a teljes szolgáltatáscsomagot kínálja, amely nem hagy kívánnivalót maga után. Ez az üzemanyagkártya különösen alkalmas tiszta autóflottákhoz, valamint vegyes flottákhoz, amelyek túlnyomórészt autóflottával rendelkeznek, amelyek egész Európában közlekednek.

A készpénz nélküli tankolás, mosás és a gyűjtőszámla mellett a Flottakártya egyéb szolgáltatásokat is kínál. Használja gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak, valamint javítások vagy útdíjak rendezésére Európa-szerte. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot. A hitelkeret ügyfelenként 3000 euró, a napi limit pedig kártyánként 400 euró.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Feltételek

Ügyfélszámának maximális hitelkerete 3000 €. Ezen belül minden egyes DKV Flottakártya napi 400 euróra vagy havi 1800 euróra korlátozódik.

close