Nincsenek tételek a kosarában.

FLEET CARD + CHARGE

Elektromos autóflották üzemanyagkártyája

  • Tankolás és töltés, autómosás, matricák, útdíj és társai.

  • Takarékos tankolás

    Belföldi listaáras hálózatunkon bruttó 7 forint kedvezményt kínálunk a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként!

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • 1000 € hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

Fleet Card +Charge segítségével tankoljon és töltse fel járműveit Európa-szerte. Ez az üzemanyagkártya különösen alkalmas tiszta autóflottákhoz, valamint vegyes flottákhoz, amelyek túlnyomórészt autóflottával rendelkeznek, amelyekben az e-járművek is szerepelnek. A készpénz nélküli tankolás és töltés, mosás és a gyűjtőszámla mellett a Fleet Card +Charge a teljes szolgáltatáscsomagot kínálja.

Használja gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak, valamint javítások vagy útdíjak rendezésére Európa-szerte.

A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadói csapat is segíti munkáját. A hitelkeret ügyfelenként 1000 euró, a napi limit pedig kártyánként 200 euró.

A hitelkeret ügyfelenként 1000 euró, a napi limit pedig kártyánként 200 euró. Takarítson meg 7 forintot a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként teljes belföldi listaáras hálózatunkon. A teljes hálózatot megtekintheti a DKV Mapsen.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics teljes áttekintést ad az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését is megtekintheti.

Körülmények

Ügyfélszámának maximális hitelkerete 1000 €. Ezen belül minden egyes DKV Flottakártya napi 200 euróra korlátozódik.

5,49 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

5,49 €
havonta