Nincsenek tételek a kosarában.

FLEET CARD + CHARGE CLIMATE

Üa.-kártya klímasemleges flottáknak töltéshez

  • Tankolás és töltés, autómosás, matricák, útdíj és társai.

  • Klímavédelmi projektek támogatásának igazolása

  • Takarékos tankolás

    Belföldi listaáras hálózatunkon bruttó 7 forint kedvezményt kínálunk a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként!

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • 3000 € hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

Fleet Card +Charge Climate kártyával tankoljon és töltsön járműveit Európa-szerte. Hozzáférhet folyamatosan bővülő töltőhálózatunkhoz, és hozzájárulhat a klímavédelemhez is. Ez az üzemanyagkártya különösen alkalmas tiszta autóflottákhoz, valamint vegyes flottákhoz, amelyek túlnyomórészt autóflottát tartalmaznak. A készpénz nélküli tankolás és töltés, mosás és a gyűjtőszámla mellett a Flottakártya +Charge Climate a teljes szolgáltatáscsomagot kínálja.

Használja gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak, valamint javítások vagy útdíjak rendezésére Európa-szerte. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot. Támogassa a klímavédelmi projekteket azzal, hogy minden betöltött üzemanyag literéhez járul hozzá (1,9 ct/l, benzin 1,8 ct/l-ig, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/ l az üzemanyag típusától függően), amelyet 1:1 arányban továbbítunk a myclimate Németországnak az Ön nevében.

A hitelkeret ügyfelenként 3000 euró, a napi limit pedig kártyánként 400 euró. Takarítson meg 7 forintot a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként a teljes belföldi listaáras hálózatunkon. A teljes hálózatot megtekintheti a DKV Mapsen.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Körülmények

Ügyfélszámának maximális hitelkerete 3000 €. Ezen belül minden egyes DKV Flottakártya napi 400 euróra vagy havi 1800 euróra korlátozódik.

Flottakártya +Charge Klíma: klímavédelmi hozzájárulás literenként gázolaj 1,9 ct/l-ig, benzin 1,8 ct/l-ig, LPG 1,2 ct/l, CNG/ LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0, 2 ct/l függően az üzemanyag típusa.

5,49 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

5,49 €
havonta