Nincsenek tételek a kosarában.

FLEET CARD + CHARGE CLIMATE

Üa.-kártya klímasemleges flottáknak töltéshez

  • Tankolás és töltés, autómosás, matricák, útdíj és társai.

  • Klímavédelmi projektek támogatásának igazolása

  • Takarékos tankolás

    Belföldi listaáras hálózatunkon bruttó 7 forint kedvezményt kínálunk a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként!

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • 1000 € hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

Fleet Card +Charge Climate kártyával tankoljon és töltsön járműveit Európa-szerte. Hozzáférhet folyamatosan bővülő töltőhálózatunkhoz, és hozzájárulhat a klímavédelemhez is. Ez az üzemanyagkártya különösen alkalmas tiszta autóflottákhoz, valamint vegyes flottákhoz, amelyek túlnyomórészt autóflottát tartalmaznak. A készpénz nélküli tankolás és töltés, mosás és a gyűjtőszámla mellett a Flottakártya +Charge Climate a teljes szolgáltatáscsomagot kínálja.

Használja gépjárművekkel kapcsolatos szolgáltatásainkat parkolási és parkolási díjak, valamint javítások vagy útdíjak rendezésére Európa-szerte. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot. Támogassa a klímavédelmi projekteket azzal, hogy minden betöltött üzemanyag literéhez járul hozzá (2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően), amelyet 1:1 arányban továbbítunk a myclimate Németországnak az Ön nevében.

A hitelkeret ügyfelenként 1000 euró, a napi limit pedig kártyánként 200 euró. Takarítson meg 7 forintot a benzin, 10 forintot a dízel árából literenként a teljes belföldi listaáras hálózatunkon. A teljes hálózatot megtekintheti a DKV Mapsen.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Körülmények

Ügyfélszámának maximális hitelkerete 1000 €. Ezen belül minden egyes DKV Flottakártya napi 200 euróra korlátozódik.

Fleet Card +Charge Climate: klímavédelmi hozzájárulás gázolaj literenként legfeljebb 2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően.

5,49 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

5,49 €
havonta