Nincsenek tételek a kosarában.

DKV CARD CLIMATE + CHARGE

Zöld hibrid kártya teherautó-flották számára Európa-szerte

  • Készpénz nélküli tankolás és töltés, kamionmosás, matricák, útdíj és társai.

  • Klímavédelmi projektek támogatásának igazolása

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • Teljes nyilatkozat az adóhivatal számára

  • Egyéni hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

DKV Card +Charge Climate kártyával tankoljon és töltse járműveit Európa-szerte. Járuljon hozzá az éghajlatvédelemhez és állítsa magát fenntartható vállalatként. A készpénz nélküli tankolás és töltés, mosás és a gyűjtőszámla mellett a DKV-Card +Charge Climate a teljes szolgáltatáscsomagot kínálja.

Növekvő Európára kiterjedő töltőhálózatunkhoz és támogatáshoz juthat, ha minden betöltött üzemanyag literéhez hozzájárul (2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően) klímavédelmi projektek. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a járművekkel kapcsolatos szolgáltatásokat, például parkolási és parkolási díjakat, javításokat vagy útdíjakat fizessen Európa-szerte.

A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot. Üzemanyagkártyáinak egyedi hitelkeretében állapodunk meg Önnel, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ezt a megrendelés után személyesen ügyfélkezelőnk végzi el.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Körülmények

Egyedi hitelkeretben állapodunk meg, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ügyfélkezelőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

DKV Card + Charge Climate: klímavédelmi hozzájárulás gázolaj literenként legfeljebb 2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően.

Plusz a DKV szabvány szerinti tranzakciós díj.

5,49 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

5,49 €
havonta