Nincsenek tételek a kosarában.

DKV CARD +CHARGE

Elektromos tgk.-k üzemanyagkártyája

  • Készpénz nélküli tankolás és töltés, kamionmosás, matricák, útdíj és társai

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • Teljes nyilatkozat az adóhivatal számára

  • Egyéni hitelkeret

Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

DKV-Card +Charge egy hibrid kártya a teherautó-flotta tankolásához és töltéséhez. Az egész Európára kiterjedő készpénzmentes tankolás és töltés, mosás és gyűjtőszámla mellett a DKV Card + Charge a teljes szolgáltatáscsomagot kínálja.

A készpénz nélküli menet közbeni üzemanyag-ellátáson és a számos intelligens DKV-szolgáltatáshoz való hozzáférésen túl a DKV Card +Charge minden lehetőséget biztosít elektromos járművei nyilvánosan elérhető töltőállomásokon való töltésére is. Gépjárművel kapcsolatos szolgáltatásainkat parkolóhelyek és parkolási díjak fizetésére, valamint javításokra vagy útdíjak rendezésére is igénybe veheti Európa-szerte. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot.

Üzemanyagkártyáinak egyedi hitelkeretében állapodunk meg Önnel, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ezt a megrendelés után személyesen ügyfélkezelőnk végzi el. A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Körülmények

Egyedi hitelkeretben állapodunk meg, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ügyfélkezelőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Plusz a DKV szabvány szerinti tranzakciós díj.

5,49 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

5,49 €
havonta