Nincsenek tételek a kosarában.

DKV CARD CLIMATE

Üzemanyagkártya klímasemleges tgk.-knak

  • Készpénz nélküli tankolás, kamionmosás, matricák, útdíjak stb.

  • Klímavédelmi projektek támogatásának igazolása

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • Teljes nyilatkozat az adóhivatal számára

  • Egyéni hitelkeret

Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

DKV-Card Climate segítségével teljes körű szolgáltatási csomagot kap teherautó-flottáihoz Európa-szerte, és hozzájárul a klímavédelemhez is. Tankolja fel flottáját Európa legnagyobb átvételi hálózatához való hozzáféréssel, és a készpénz nélküli tankoláson, mosáson és európai útdíjfizetésen kívül számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehet.

Fizesse ki a készpénz nélküli parkolási és parkolási díjakat, valamint a javításokat, és kapjon teljes körű kimutatást az adóhivatal számára. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot. Minden betöltött üzemanyag literenkénti hozzájárulással (2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően) hozzájárul a klímavédelemhez, amit 1:1 arányban továbbítunk a myclimate Németországnak az Ön nevében. Minden kifizetés és adomány a myclimate számára (a DKV Mobilityn keresztül) levonható az adókból Németországban. Állítsa be magát fenntartható vállalatként, és kapjon tanúsítványt a klímavédelmi projektek támogatására.

Üzemanyagkártyáinak egyedi hitelkeretében állapodunk meg Önnel, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ezt a megrendelés után személyesen ügyfélkezelőnk végzi el.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Körülmények

Egyedi hitelkeretben állapodunk meg, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ügyfélkezelőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

DKV Card Climate: klímavédelmi hozzájárulás gázolaj literenként legfeljebb 2,5 ct/l, benzin legfeljebb 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l üzemanyagtípustól függően.

Plusz a DKV szabvány szerinti tranzakciós díj.

0,00 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

0,00 €
havonta