DKV CARD CLIMATE

A zöld DKV kártya - maradjon menet közben is CO₂-semleges.

0,00 €
havonta *
*
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai

Mindenkinek, aki nagy változást szeretne elérni egy kis hozzájárulással - A DKV CARD CLIMATE

  • Több mint 67 000 töltőállomást ér el több mint 50 európai országban
  • 100%-osan kompenzálja az Ön CO₂-kibocsátását
  • Jusson versenyelőnyhöz egy pozitív ökológiai egyenlegen keresztül
  • További támogatás üzemanyagliterenként
  • Minden járműszolgáltatás egy kártyán
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!

Ezt nyeri velünk

Áttekintés

A DKV CARD CLIMATE a megfelelő üzemanyagkártya mindenféle méretű és típusú CO₂ -semleges flotta számára. Egy kártya környezettudatos flottakezelőknek, menedzsereknek vagy szabadúszóknak és fenntartható vállalkozóknak.

CO₂-semleges az úton

Azzal, hogy minden egyes liter üzemanyag után, amit tankol (kompenzációs összeg literenként dízel üzemanyagtól függően legfeljebb 1,9 ct/l, benzin 1,8 ct/l, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l), a CO₂-kibocsátása teljes mértékben kompenzáltan csökken. Ezt partnerünk, a myclimate által kiválasztott projektek tanúsított arany fokozatú támogatásával érjük el. Ezek a projektek a világ különböző régióiban ökológiai és társadalmi hozzáadott értéket is teremtenek. További részletek a DKV és partnerünk, a myclimate, a kompenzációs intézkedések egyik vezető szolgáltatója honlapján találhatók. Vállalata fenntartható felhasználásának rögzítése érdekében lehetőség van a vállalat által kompenzált CO₂-mennyiségek tanúsítására is.

Rugalmas és mobilis vezetés Európa-szerte

A DKV a legnagyobb üzemanyagtöltőállomás-hálózatot kínálja Európa szerte! Több, több mint 67 000 töltőállomáshoz való hozzáférés több mint 50 európai országban, köztük több, mint 930 magyaroszági üzemanyagkúthoz olyan partnereinket is beleértve, mint a Mol, az OMV, a Lukoil, az M.Petrol vagy akár az Auchan. Minden betankolt literrel kompenzálja saját CO₂-kibocsátását, ezáltal klímasemlegesen vezethet.

A járműszolgáltatások átfogó portfóliója 

Ezzel a kártyával feltankolhatja teherautóját, assistance szolgáltatást behet igénybe és útdíjat is fizethet Európa-szerte. Ezenkívül több, mint 2200 teherautó-mosóhoz férhet hozzá Európa-szerte. Hozzáférhet továbbá a teherautó-szervízek és -parkolók átfogó választékához is. Az összes helyszínről részletes áttekintést talál a DKV Maps-en.

DKV Cockpit

Jelentkezzen be az online portálra, hogy egy áttekinthető összképet kapjon a tranzakcióiról és az elérhető korlátozásokról. A DKV Cockpiten keresztül a kártyák újrarendezése, újrarendelése és blokkolása is lehetséges.

 

close