Nincsenek tételek a kosarában.

DKV CARD

Üzemanyagkártya kamionosok számára Európa-szerte

  • Készpénz nélküli tankolás, kamionmosás, matricák, útdíjak stb.

  • Hibaszolgálat

  • 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó

  • Teljes nyilatkozat az adóhivatal számára

  • Egyéni hitelkeret

Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!
Leírás

DKV-kártya a klasszikus üzemanyagkártya a kamionflották számára Európa-szerte. A DKV Kártyát akkor ajánljuk, ha csak kamionflottája van, vagy ha vegyes, döntően teherautókból álló flottája van. Üzemanyagkártyánkkal hozzáférést kap Európa legnagyobb elfogadói hálózatához, és a készpénz nélküli tankoláson, az autó- és teherautómosáson és az európai útdíjfizetésen kívül számos egyéb szolgáltatást is igénybe vehet.

Fizesse ki a készpénz nélküli parkolási és parkolási díjakat, valamint a javításokat, és kapjon teljes körű kimutatást az adóhivatal számára. Használja ki a PIN-kód lekérdezésének és az online hitelesítésnek köszönhetően magas szintű biztonsági funkciókat. A segélyszolgálat mellett 24 órás forródrót és személyes ügyféltanácsadó is ad tanácsot.

Üzemanyagkártyáinak egyedi hitelkeretében állapodunk meg Önnel, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ezt a megrendelés után személyesen ügyfélkezelőnk végzi el.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Körülmények

Egyedi hitelkeretben állapodunk meg, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ügyfélkezelőink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Plusz a DKV szabvány szerinti tranzakciós díj.

0,00 €
havonta
Kártya eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

0,00 €
havonta