DKV CARD

A jól bevált üzemanyagkártya teherautóflották számára

0,00 €
havonta *
*

Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai

A teherautóflották elengedhetetlen társa - mindenütt, mindenben gondtalanul a DKV-val

  • Európa több mint 50 országának több mint ~63.000 töltőállomásán használható
  • Egy kártya minden teherautós szolgáltatáshoz, járműmosatástól a szervízelésig
  • Az útdíj és alagúthasználat egyszerű számlázása
  • Az ügyfélszolgálat korlátlan, igény szerinti elérése
  • Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!

Ezt nyeri velünk

Áttekintés

A DKV kártya a teherautóflották jól bevált üzemanyagkártyája, amellyel feltankolhat és egyéb járművel kapcsolatos szolgáltatásokat vehet igénybe.

Sok évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a DKV Card biztosítja mindazt az előnyt, amelyre a mindennapi forgalomban szüksége van. Használja ki kiugróan magas benzinkút-lefedettségünket, a kényelmes szolgáltatási csomagunkat és a kiváló ügyfélszolgálatunkat.

 

Rugalmas és mobilis vezetés Európa-szerte

A DKV a legnagyobb üzemanyagtöltőállomás-hálózatot kínálja Európa szerte! Több, több mint ~63.000 töltőállomáshoz való hozzáférés több mint 50 európai országban, köztük közel 1.000 magyarországi üzemanyagkúthoz olyan partnereinket is beleértve, mint a Mol, az OMV, az Orlen, az M.Petrol vagy akár a Shell. Kedvező árú partnereink között pedig már az Auchant és az Envit is megtalálhatja!

Szolgáltatások

Ezzel a kártyával Európa-szerte tankolhat teherautójába, igénybe veheti a hibaelhárítást vagy fizethet útdíjat. Ezen kívül több mint 2200 kamionmosóhoz férhet hozzá Európa-szerte. A műhelyek és teherautó-parkolóhelyek széles skálájából is profitálhat. Az összes helyszínről pontos áttekintést talál a DKV térképeinken.

Dedikált ügyfélszolgálat

Egy dedikált ügyfélkpacsolattartói csapat áll az Ön rendelkezésére - telefonon és emailen bármikor kapcsolatba léphet velünk.

DKV Cockpit

Jelentkezzen be az online portálra, hogy egy áttekinthető összképet kapjon a tranzakcióiról és a limitekről. A DKV Cockpiten keresztül a kártyák újrarendezése és blokkolása, valamint új kártyák rendelése is lehetséges.

 

close