V nakupovalni košarici nimate izdelkov.

DKV CARD CLIMATE +CHARGE

Zelena hibridna kartica za tovornjake v EU

  • Brezgotovinsko točenje in polnjenje, pranje tovornjakov, vinjete, cestnina & Co.

  • Dokazilo o podpori projektom varstva podnebja

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Popoln obračun za davčni urad

  • Individualna kreditna linija

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 67.000 bencinskimi servisi in približno 687.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

Kartico DKV Card +Charge Climate natočite gorivo in napolnite svoja vozila po vsej Evropi. Dodatno prispevajte k varovanju podnebja in se pozicionirajte kot trajnostno naravnano podjetje. Poleg brezgotovinskega točenja in polnjenja, pranja in zbirnega računa vam DKV-Card +Charge Climate ponuja celoten paket storitev.

Dobite dostop do našega rastočega vseevropskega omrežja polnilnic in podporo, tako da prispevate za vsak liter goriva, ki ga natočite (količina 2,5 ct/l, bencin do 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l glede na vrsto goriva) projekti za zaščito podnebja. Omogočamo vam tudi plačilo storitev, povezanih z vozili, kot so parkiranje in parkirnine, popravila ali cestnine po vsej Evropi. Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke.

Z vami se dogovorimo za individualni kreditni limit za vaše kartice za gorivo, ki ustreza vašemu poslovanju.

To osebno opravi naš upravitelj računa po vašem naročilu. Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Dogovorimo se za individualno kreditno linijo, ki ustreza vašemu poslovanju. Naši upravitelji računov bodo stopili v stik z vami.

DKV Card + Charge Climate: prispevek za zaščito podnebja na liter dizelskega goriva do 2,5 ct/l, bencina do 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l glede na vrsto goriva.

Plus transakcijska provizija po standardu DKV.

5,49 €
na mesec
Odstrani kartico

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

5,49 €
na mesec