V nakupovalni košarici nimate izdelkov.

DKV CARD +CHARGE

Kartica za e-tovornjake v EU

  • Brezgotovinsko točenje in polnjenje, pranje tovornjakov, vinjete, cestnina & Co.

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Popoln obračun za davčni urad

  • Individualna kreditna linija

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 67.000 bencinskimi servisi in približno 736.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

DKV-Card +Charge je hibridna kartica za točenje goriva in polnjenje vašega voznega parka tovornjakov. Poleg vseevropskega brezgotovinskega točenja goriva in polnjenja, pranja in zbirnega računa vam DKV Card + Charge ponuja celoten paket storitev.

Poleg brezgotovinske oskrbe z gorivom na poti in dostopa do številnih inteligentnih storitev DKV vam DKV Card +Charge ponuja tudi vse možnosti polnjenja vaših električnih vozil na javno dostopnih polnilnih postajah. Naše storitve, povezane z vozili, lahko uporabite tudi za plačilo parkirnih mest in parkirnin ter popravil ali za poravnavo cestnin po vsej Evropi. Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke.

Z vami se dogovorimo za individualni kreditni limit za vaše kartice za gorivo, ki ustreza vašemu poslovanju. To osebno opravi naš upravitelj računa po vašem naročilu. Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Dogovorimo se za individualno kreditno linijo, ki ustreza vašemu poslovanju. Naši upravitelji računov bodo stopili v stik z vami.

Plus transakcijska provizija po standardu DKV.

5,49 €
na mesec
Odstrani kartico

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

5,49 €
na mesec