V nakupovalni košarici nimate izdelkov.

DKV CARD

Kartica goriva za tovornjakarje po vsej Evropi

  • Brezgotovinsko točenje goriva, pranje tovornjakov, vinjete, cestnine & Co.

  • Storitev okvare

  • 24-urna dežurna linija in osebni svetovalec za stranke

  • Popoln obračun za davčni urad

  • Individualna kreditna linija

Ponujamo vam največjo mrežo bencinskih servisov v Evropi s 67.000 bencinskimi servisi in približno 736.000 javno dostopnimi polnilnimi mesti.
Opis

Kartica DKV je klasična kartica za gorivo za vozne parke tovornih vozil po vsej Evropi. Kartico DKV priporočamo, če imate samo floto tovornjakov ali če imate mešan vozni park, sestavljen predvsem iz tovornjakov. Z našo kartico za gorivo dobite dostop do največje sprejemne mreže v Evropi in poleg brezgotovinskega točenja goriva, pranja avtomobilov in tovornjakov ter plačila evropskih cestnin izkoristite številne druge storitve.

Plačajte brezgotovinsko parkiranje in parkirnine ter popravila in prejmite popoln obračun za davčni urad. Izkoristite prednosti visokih varnostnih funkcij zahvaljujoč poizvedbi PIN in spletni avtorizaciji. Poleg službe za nujno pomoč sta vam na voljo 24-urna dežurna telefonska linija in osebni svetovalec za stranke.

Z vami se dogovorimo za individualni kreditni limit za vaše kartice za gorivo, ki ustreza vašemu poslovanju. To osebno opravi naš upravitelj računa po vašem naročilu.

Poleg dostopa do osebnega portala za stranke dobite tudi dostop do našega digitalnega orodja za upravljanje voznega parka DKV Analytics Basic. Z osnovnim paketom DKV Analytics dobite popoln pregled nad zaračunanimi transakcijami za procese goriva in cestnin ter smiselno analizo podatkov o vračilu DDV.

Pogoji

Dogovorimo se za individualno kreditno linijo, ki ustreza vašemu poslovanju. Naši upravitelji računov bodo stopili v stik z vami.

Plus transakcijska provizija po standardu DKV.

0,00 €
na mesec
Odstrani kartico

Vaša personalizacija bo izbrisana.
Ali želite nadaljevati?

0,00 €
na mesec