Din varukorg är tom.

FLEET CARD CLIMATE

Bränslekortet för bilflottor i hela Europa inklusive klimatbidrag

  • Tankning, biltvätt, vinjetter, vägtull & Co.

  • Bevis på stöd för klimatskyddsprojekt

  • Få rabatter på flera olika stationer

  • Haveritjänst

  • 24-timmarsjour och personlig kundrådgivare

  • Den maximala kreditgränsen är 2 500 €

Vi erbjuder dig det största bensinstationsnätverket i Europa med 67.000 bensinstationer och cirka 736.000 offentligt tillgängliga laddpunkter.
Beskrivning

Med Fleet Card Climate får du det kompletta servicepaketet som inte lämnar något övrigt att önska och du bidrar även till klimatskyddet. Detta bränslekort är särskilt lämpligt för rena bilparker såväl som blandflottor med en övervägande bilflotta som är på väg i hela Europa. Förutom kontantfri tankning, tvätt och kollektivräkning erbjuder Fleet Card Climate många andra tjänster.

Använd våra fordonsrelaterade tjänster för att betala parkerings- och parkeringsavgifter samt reparationer eller vägtullar i hela Europa. Utöver räddningstjänsten finns en 24-timmarsjour och en personlig kundrådgivare som ger dig råd. Med bidrag på varje liter bränsle du fyller på (2,5 ct/l, bensin upp till 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l beroende på bränsletyp) gör du ett bidrag till klimatskyddet, som vi vidarebefordrar 1:1 till myclimate Tyskland för din räkning. Alla betalningar och donationer till myclimate (via DKV Mobility) kan dras av från skatter i Tyskland. Positionera dig själv som ett hållbart företag och få ett certifierat, certifikat för att stödja klimatskyddsprojekt.

Kreditgränsen är €3 000 per kund och en daglig gräns på €400 per kort. Spara 2 cent genom att lägga till en valfri bensinstation. /l på diesel vid din valda station. En exakt översikt över alla platser finns i våra DKV-kartor.

Förutom tillgång till din personliga kundportal får du även tillgång till vårt digitala vagnparkshanteringsverktyg DKV Analytics Basic. Med DKV Analytics Basic Package får du en fullständig överblick över dina fakturerade transaktioner för bränsle- och vägavgiftsprocesser, samt en meningsfull analys av momsåterbetalningsdata.

Betingelser

Du har en maximal kreditgräns på 2500 € för ditt kundnummer. Inom detta är varje enskilt DKV Fleet Card begränsad till €400 per dag eller €1 800 per månad.

Fleet Card Climate: klimatskyddsbidrag per liter diesel upp till 2,5 ct/l, bensin upp till 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l beroende på bränsletyp.

0,00 kr
per månad
Ta bort konfiguration

Din personalisering kommer att raderas.
Vill du fortsätta?

0,00 kr
per månad