Din varukorg är tom.
Bränslekort & erbjudanden - en översikt

FLEET CARD

Bränslekortet för bilparker i hela Europa

  • Få rabatter på flera olika stationer

  • Tankning, biltvätt, vinjetter, vägtull & Co.

  • Haveritjänst

  • 24-timmarsjour och personlig kundrådgivare

  • Den maximala kreditgränsen är 2 500 €

Vi erbjuder dig det största bensinstationsnätverket i Europa med 67.000 bensinstationer och cirka 564.000 offentligt tillgängliga laddpunkter.
Beskrivning

Fleet Card är en absolut allrounder och erbjuder dig det kompletta servicepaketet som inte lämnar något övrigt att önska. Detta bränslekort är särskilt lämpligt för rena bilparker såväl som blandflottor med en övervägande bilflotta som är på väg i hela Europa.

Förutom kontantlös tankning, tvätt och samfakturering erbjuder Fleet Card andra tjänster. Använd våra fordonsrelaterade tjänster för att betala parkerings- och parkeringsavgifter samt reparationer eller vägtullar i hela Europa. Utöver räddningstjänsten finns en 24-timmarsjour och en personlig kundrådgivare som ger dig råd. Kreditgränsen är €3 000 per kund och en daglig gräns på €400 per kort.

Förutom tillgång till din personliga kundportal får du även tillgång till vårt digitala vagnparkshanteringsverktyg DKV Analytics Basic. Med DKV Analytics Basic Package får du en fullständig överblick över dina fakturerade transaktioner för bränsle- och vägavgiftsprocesser, samt en meningsfull analys av momsåterbetalningsdata.

Villkor

Du har en maximal kreditgräns på 2500 € för ditt kundnummer. Inom detta är varje enskilt DKV Fleet Card begränsad till €400 per dag eller €1 800 per månad.

0,00 kr
per månad
Ta bort kort

Din personalisering kommer att raderas.
Vill du fortsätta?

0,00 kr
per månad