FLEET CARD +CHARGE CLIMATE

Tanka och ladda med bara ett kort.

50,00 kr
per månad *
*

Kompensationsbelopp per liter diesel upp till 1,9 ct/l, bensin upp till 1,8 ct/l, gasol 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l beroende på bränsletyp.

För alla som vill ha hela paketet.

  • Spara 40 öre per liter diesel på Preem stationer (inkl. Moms)
  • Kontantfri laddning/tankning vid ~468.000 laddstationer och ~64.000 bensinstationer över hela Europa
  • Tjänster: tvätt, reparationer, nödsamtal, (tunnel)tullar
  • Tvätta kontantfritt på över 15 000 tvättanläggningar i Europa
  • Inget mer irriterande insamling av bränslekvitton: du får ett samlat utlåtande som du kan lämna till din skatterådgivare eller skattekontoret
Tanka med våra partners

Dina fördelar

Översikt

Med det största försörjningsnätverket med cirka ~468.000 laddningspunkter erbjuder DKV Fleet Card + Charge den perfekta lösningen för din hybrid- och e-flotta. Det spelar ingen roll om dina flottor är i farten nationellt eller internationellt, eftersom våra acceptanspunkter finns representerade i över 50 länder.

Som en del av mobilitetsövergången är vi i en ständig process för att utöka våra tjänster. Upptäck DKV Fleet Card + Charge nu och forma framtiden med oss på ett hållbart och progressivt sätt.

Bidra till klimatskyddet

Du bidrar till klimatskyddet genom att bidra till varje liter bränsle du tankar (1,9 ct/l, bensin upp till 1,8 ct/l, gasol 1,2 ct/l, CNG/ LNG 1,9 ct/kg , AdBlue 0,2 ct/l beroende på bränsletyp). Detta uppnås genom att stödja utvalda, högkvalitativa projekt av vår partner myclimate på certifierad Gold Standard-nivå. Alla betalningar och donationer till myclimate (via DKV Mobility) kan dras av från skatt i Tyskland. På begäran kan myclimate årligen tillhandahålla ett donationskvitto. Ge något tillbaka till vår miljö och positionera dig som ett hållbart företag.

Byt till elektromobilitet

DKV +Charge Card erbjuder dig ett europeiskt laddningsnätverk med cirka ~468.000 laddpunkter! Dessutom erbjuder DKV alla tjänster relaterade till e-mobilitet: från laddinfrastruktur, planering, rådgivning till installation av wallboxar för anställda. För när du är på språng rekommenderar vi DKV Mobility-appen - den ger dig en detaljerad översikt över alla laddningspunkter som är tillgängliga för dig.

Spara pengar på din dieseltankning

Få 50 öre i rabatt per liter diesel (inkl. Moms) Varje gång du tankar på en Preem station.

Flexibel och mobil körning i hela Europa 

Med DKV +Charge Climate kan du fylla på bränsle och ladda el - båda med bara ett kort. DKV-nätverket har ~64.000 bensinstationer och ~468.000 laddningspunkter.

Vilka tjänster drar du nytta av med det här kortet?

Bensintankning, betalning av parkeringsavgifter och parkeringsgarageavgifter, tvättmöjligheter, betalning av vägtullar i hela Europa och nödhjälpstjänsten Du hittar en detaljerad översikt över alla platser i våra DKV-kartor.

Onlineportal

Logga in på onlineportalen så får du en transparent översikt över alla transaktioner och begränsningar. Ombeställningar och blockering av kort kan också utföras i onlineportalen.

 

close