FLEET CARD CLIMATE

De groene DKV-kaart. CO₂-neutraal op weg.

2,50 €
per maand */**
*
U heeft een maximale maandelijkse kredietlimiet van €1.000 voor uw klantnummer.
**

Fleet Card Climate: Met ingang van 01.07.2022, wordt het te compenseren bedrag per liter aangepast: diesel tot 1.9 ct/l, benzine tot 1.8 ct/l, LPG 1.2 ct/l, CNG/ LNG 1.9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l afhankelijk van het type brandstof.

Maak met een kleine bijdrage een groot verschil!

  • In heel Europa te gebruiken bij meer dan ~63.000 tankstations, ook nationaal

  • Transparante factuur
  • Alle diensten, zoals wassen, bandenwissel en nooddienst, op elk moment beschikbaar
  • Facturatie vrij van btw, geldt alleen voor Belgische transacties voor Belgische klanten
  • Overzicht van alle relevante activiteiten in het DKV online portaal zoals facturering, kaartbestellingen en blokkeringen

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Uw voordelen

Overzicht

Met de DKV Fleet Card Basic kunt u tanken bij meer dan ~63.000 tankstations in heel Europa. Gebruik onze voertuiggerelateerde diensten om te parkeren en parkeergeld te betalen, uw voertuig te wassen of tol te betalen in heel Europa. De Fleet Card is een absolute allrounder en biedt u een compleet servicepakket dat niets te wensen overlaat.

Voor iedereen die met een kleine bijdrage een groot verschil wil maken - boek nu de CO₂-compensatie

Om de onvermijdelijke CO₂-emissies ("tank-to-wheel" emissions) te compenseren, biedt DKV CO₂-compensatie als extra optie voor elke kaart.

Met een bijdrage op elke liter brandstof die u tankt (1,33 ct/l diesel, 1,25 ct/l benzine, 0,83 ct/l LPG en 1,42 ct/kg CNG), wordt uw CO₂-uitstoot volledig gecompenseerd verminderd. Dit wordt bereikt door de ondersteuning van geselecteerde projecten door onze partner myclimate op een gecertificeerd gouden standaardniveau. Deze projecten genereren zowel ecologische als sociale meerwaarde in verschillende regio's van onze wereld. Meer details vindt u op de websites van DKV en onze partner myclimate, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen. Om het duurzaam gebruik van uw bedrijf vast te leggen, is er ook de mogelijkheid tot certificering van de door uw bedrijf gecompenseerde CO₂-hoeveelheden.

De door u gekozen kaart heeft de extra functie CLIMATE. Met deze kaart geef je iets terug aan ons milieu. Creëer een concurrentievoordeel en positioneer jezelf als een duurzaam bedrijf. U profiteert volledig van alle diensten en voordelen die u van DKV gewend bent.

Professioneel mobiliteitsadvies

Altijd eerlijk, individueel en gratis advies van een DKV expert – profiteer van alle voordelen die “DKV best-in-class” u brengt. Uw DKV expert adviseert u ook graag over alle andere DKV producten.

Vrijheid en flexibiliteit

Geniet van volledige flexibiliteit en een hoog niveau van gemak met de DKV CARD - DKV heeft het grootste netwerk van tankstations in Europa. Ons multi-brand netwerk omvat ~63.000 tankstations in meer dan 50 landen, er is zeker een station bij u om de hoek! Onze kaart voorziet u in uw lokale behoeften, zo profiteert u van voordelige prijzen en gunstige voorwaarden, dus ook in België.

Eén kaart - vele voordelen 

U kunt met deze kaart tanken, gebruik maken van de nooddienst of reparaties betalen in werkplaatsen. Bovendien heeft u toegang tot meer dan 15.000 wasstraten en talloze parkeergarages in heel Europa. Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

Online portaal

Log in op het onlineportaal en u krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in de onlineportal worden uitgevoerd.

close