FLEET CARD +CHARGE

Tanken en opladen met slechts één kaart. Voor lichte voertuigen en personenwagens.

5,00 €
per maand *
*
U heeft een maximale maandelijkse kredietlimiet van €1.000 voor uw klantnummer.

Get eReady!

  • Geef met de DKV CARD +CHARGE een duurzame en vooruitstrevende vorm aan de toekomst
  • Cashless laden/tanken bij ~468.000 laadpalen en ~64.000 tankstations in heel Europa
  • Alle diensten, zoals wassen, bandenwissel en nooddienst, op elk moment beschikbaar
  • Facturatie vrij van btw, geldt alleen voor Belgische transacties voor Belgische klanten
  • Vind het eerstvolgende beschikbare oplaadpunt voor uw elektrische voertuig in de DKV Mobility App

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Uw voordelen

Overzicht

Met het grootste netwerk van ruim ~468.000 oplaadpunten biedt de DKV CARD +CHARGE de perfecte oplossing voor uw hybride en e-fleet. Het maakt niet uit of uw wagenpark nationaal of internationaal onderweg is, want onze acceptatiepunten zijn in meer dan 50 landen vertegenwoordigd.

In het kader van de mobiliteitstransitie zijn wij voortdurend bezig onze diensten uit te breiden. Ontdek nu de DKV CARD +CHARGE en geef samen met ons op een duurzame en vooruitstrevende manier vorm aan de toekomst.

Schakel over op e-Mobility

De DKV CARD +CHARGE biedt u een laadnetwerk in heel Europa van meer dan ~468.000 oplaadpunten! Daarnaast biedt DKV alle diensten die te maken hebben met e-Mobility: van de laadinfrastructuur, planning, advies tot de installatie van wallboxes voor werknemers. Voor onderweg raden wij de DKV APP +CHARGE aan - deze geeft u een gedetailleerd overzicht van alle voor u beschikbare oplaadpunten.

Op st(r)oom door heel Europa 

Met de DKV CARD +CHARGE kunt u tanken en laden - beide met slechts één kaart. Het DKV-netwerk telt ~64.000 tankstations en ruim ~468.000 oplaadpunten, verspreid over 50 landen.

Eén kaart - vele voordelen

Tanken, parkeren, gebruik van wasvoorzieningen, tolbetaling in heel Europa en nooddienst . Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

close