FLEET CARD +CHARGE CLIMATE

Een echte allrounder - one for all.

5,00 €
per maand */**
*
U heeft een maximale maandelijkse kredietlimiet van €1.000 voor uw klantnummer.
**

Fleet Card +Charge Climate: Met ingang van 01.07.2022, wordt het te compenseren bedrag per liter aangepast: diesel tot 1.9 ct/l, benzine tot 1.8 ct/l, LPG 1.2 ct/l, CNG/ LNG 1.9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l afhankelijk van het type brandstof.

Tanken, laden en zorg voor het milieu?

  • Alle DKV Card voordelen in één kaart
  • Cashless laden/tanken bij 413.000 laadpalen en ~63.000 tankstations in heel Europa
  • Alle diensten, zoals wassen, bandenwissel en nooddienst, op elk moment beschikbaar
  • Facturatie vrij van btw, geldt alleen voor Belgische transacties voor Belgische klanten
  • 100% van de CO₂-uitstoot compenseren

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Uw voordelen

Overzicht

Met het grootste netwerk van ruim 413.000 oplaadpunten biedt de DKV CARD +CHARGE CLIMATE de perfecte oplossing voor uw hybride en e-fleet. Het maakt niet uit of uw wagenpark nationaal of internationaal onderweg is, want onze acceptatiepunten zijn in meer dan 50 landen vertegenwoordigd.

In het kader van de mobiliteitstransitie zijn wij voortdurend bezig onze diensten uit te breiden. Ontdek nu de DKV CARD +CHARGE en geef samen met ons op een duurzame en vooruitstrevende manier vorm aan de toekomst.

Voor iedereen die met een kleine bijdrage een groot verschil wil maken - boek nu de CO₂-compensatie

Om de onvermijdelijke CO₂-emissies ("tank-to-wheel" emissions) te compenseren, biedt DKV CO₂-compensatie als extra optie voor elke kaart.

Met een bijdrage op elke liter brandstof die u tankt (1,33 ct/l diesel, 1,25 ct/l benzine, 0,83 ct/l LPG en 1,42 ct/kg CNG), wordt uw CO₂-uitstoot volledig gecompenseerd verminderd. Dit wordt bereikt door de ondersteuning van geselecteerde projecten door onze partner myclimate op een gecertificeerd gouden standaardniveau. Deze projecten genereren zowel ecologische als sociale meerwaarde in verschillende regio's van onze wereld. Meer details vindt u op de websites van DKV en onze partner myclimate, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen. Om het duurzaam gebruik van uw bedrijf vast te leggen, is er ook de mogelijkheid tot certificering van de door uw bedrijf gecompenseerde CO₂-hoeveelheden.

De door u gekozen kaart heeft de extra functie CLIMATE. Met deze kaart geef je iets terug aan ons milieu. Creëer een concurrentievoordeel en positioneer jezelf als een duurzaam bedrijf. U profiteert volledig van alle diensten en voordelen die u van DKV gewend bent.

Schakel over op e-Mobility

De DKV CARD +CHARGE biedt u een laadnetwerk in heel Europa van meer dan 413.000 oplaadpunten! Daarnaast biedt DKV alle diensten die te maken hebben met e-Mobility: van de laadinfrastructuur, planning, advies tot de installatie van wallboxes voor werknemers. Voor onderweg raden wij de DKV APP +CHARGE aan - deze geeft u een gedetailleerd overzicht van alle voor u beschikbare oplaadpunten.

Besparen bij het tankstation van uw keuze

Kies een tankstation en selecteer het als Gewenst tankstation uit. Elke keer dat u tankt, bespaart u 2 cent diesel per liter (selecteer het gewenste tankstation in een aparte stap na het bestelproces).

Op st(r)oom door heel Europa 

Met de DKV CARD +CHARGE kunt u tanken en laden - beide met slechts één kaart. Het DKV-netwerk telt ~63.000 tankstations en ruim 413.000 oplaadpunten, verspreid over 50 landen.

Eén kaart - vele voordelen

Tanken, parkeren, gebruik van wasvoorzieningen, tolbetaling in heel Europa en nooddienst . Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

Online portaal

Logt u in op het online portaal, dan krijgt u een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in het online portaal worden uitgevoerd.

 

close