U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

FUTURE FUEL CARD

De tankkaart voor duurzame wagenparken in heel Europa

  • Tank bij ongeveer ~67.000 tankstations in 50 landen

  • Services: wassen, repareren, pechhulp en tunnel(-groot)

  • Wassen bij meer dan ~15.000 autowasstraten in heel Europa

  • Geen inning van brandstofbonnen: u ontvangt een verzamelverklaring die u kunt overleggen aan uw belastingadviseur of de Belastingdienst

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Met deze partners goed op weg!
Beschrijving

Geniet van volledige flexibiliteit en hoog comfort met de FUTURE FUEL CARD in het grootste tankstationnetwerk van Europa! Bij ons kunt u naar meer dan ~64.000 tankstations in 50 landen rijden. Voorzie uw wagenpark van toekomstige brandstoffen en ontvang korting op alle relevante duurzame brandstoffen in uw land, waaronder biodiesel, blauwe diesel (R33), plantaardige olie (HVO), bio-ethanol, blauwe benzine, waterstof en CNG. Elke liter gekochte brandstof wordt volledig gecompenseerd met een klimaatbeschermingsbijdrage van maximaal 2,5 cent/liter voor diesel, maximaal 2,2 cent/liter voor benzine, 1,5 cent/liter voor LPG, 2,4 cent/kg voor CNG, 2,5 cent/kg voor LNG en 0,3 cent/liter voor AdBlue, afhankelijk van het brandstoftype. Dit wordt bereikt door geselecteerde projecten van onze partner myclimate te ondersteunen volgens gecertificeerd Gold Standard-niveau. Deze projecten genereren zowel ecologische als sociale meerwaarde in verschillende regio's van de wereld. Meer details zijn te vinden op de websites van DKV Mobility en onze partner myclimate, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen.

U kunt uw kaart ook gebruiken om zonder contant geld te tanken of om reparaties bij autoreparatiewerkplaatsen te betalen. U heeft toegang tot meer dan ~15.000 autowasstraten in heel Europa en vindt een gedetailleerd overzicht van alle locaties in onze DKV Maps.

Gebruik uw persoonlijke online portaal en krijg een transparant overzicht van het gebruik van uw kaarten met alle transacties en limieten.

Voorwaarden

Korting op alle relevante duurzame brandstoffen! Biodiesel, blauwe diesel (R33), plantaardige olie (HVO), bio-ethanol, blauwe benzine, waterstof en CNG. De klimaatbijdrage kost maximaal € 0,019 per liter. Met als resultaat een eenvoudige manier om het milieu te helpen zonder extra kosten!

2,50 €
per maand
compensation
info
Met een extra bijdrage op elke liter brandstof die u tankt (in de hoeveelheid van 1,33 ct/l diesel, 1,25 ct/l benzine, 0,83 ct/l LPG en 1,42 ct/kg CNG), wordt uw transportgerelateerde uitstoot (dit zijn “tank-to-wheel-emissies”) gecompenseerd. Uw bijdrage wordt volledig geïnvesteerd in klimaatbeschermingsprojecten op het gecertificeerde gouden standaardniveau van onze partner myclimate.
Kaart verwijderen

Uw persoonlijke gegevens worden verwijderd.
Wilt u doorgaan?

2,50 €
per maand