FUTURE FUEL CARD

De tankkaart voor duurzamere wagenparken in heel Europa

2,50 €
per maand

Flexibel rijden in heel Europa en 100% compenseren
van de CO₂-uitstoot van uw wagenpark

  • Landelijk 2ct/l bruto korting op alle relevante duurzame brandstoffen! Biodiesel, Blauwe Diesel (R33), Plantaardige Olie (HVO), Bio-ethanol, Blauwe Benzine, Waterstof en CNG
  • Bij ons rijdt u naar meer dan ~63.000 tankstations in meer dan 50 landen.
  • Alle diensten, zoals wassen, bandenwissel en nooddienst, op elk moment beschikbaar
  • Was uw auto cash-free bij meer dan 15.000 wasstraten in heel Europa
  • Facturatie vrij van btw en geldt alleen voor Belgische transacties voor Belgische klanten

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Uw voordelen

Overzicht

Geniet van volledige flexibiliteit en hoog comfort met de  TOEKOMSTIGE BRANDSTOFKAART in het grootste tankstationnetwerk van Europa! Bij ons rijdt u naar meer dan ~63.000 tankstations in meer dan 50 landen.

CO₂-compensatie

Dankzij uw bijdrage aan klimaatbescherming (1,33 ct/l diesel, 1,25 ct/l benzine, 0,83 ct/l LPG en 1,42 ct/kg CNG) voor elke liter brandstof die u tankt, wordt de veroorzaakte CO2-uitstoot volledig compenseren. Uw bijdrage gaat volledig naar de promotie van milieubeschermingsprojecten van onze partner myclimate. Deze projecten, gecertificeerd volgens de Gold Standard, genereren zowel ecologische als sociale meerwaarde in verschillende regio's van onze wereld. Verdere details zijn zowel te vinden op onze website als op die van onze partner myclimate, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen. Om het duurzaam gebruik van uw bedrijf vast te leggen is er ook de mogelijkheid tot certificering van de door uw bedrijf gecompenseerde CO2-hoeveelheden.

Bespaar met duurzamere brandstoffen

Voorzie uw wagenpark duurzamer en bespaar tegelijkertijd met een korting van 2ct/l bruto op alle relevante duurzame brandstoffen in uw land waaronder biodiesel, blauwe diesel (R33), plantaardige olie (HVO), bio-ethanol, blauwe benzine, waterstof en CNG.

Diensten

U kunt uw kaart gebruiken om uw auto te tanken of reparaties in werkplaatsen te betalen zonder contant geld. U heeft ook toegang tot meer dan 15.000 autowasstraten in heel Europa. Een nauwkeurig overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

Online portaal

Log in op het online portaal en je krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Nabestellingen en blokkering van kaarten kunnen ook worden uitgevoerd in het online portaal.

close