DKV CARD CLIMATE

De groene DKV-kaart voor vrachtwagenparken & ondersteuning van klimaatbeschermingsprojecten

0,00 €
per maand *
*
Vraag naar de DKV Mobility service fee lijst

Voor iedereen die met een kleine bijdrage een groot verschil wil maken - de DKV CARD CLIMATE.

  • In heel Europa te gebruiken bij meer dan ~64.000 tankstations, ook nationaal
  • Compensatie van uw uitstoot
  • Creëer een concurrentievoordeel door een positieve ecologische balans
  • Extra bedrag per liter brandstof voor gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten
  • Geen kaartkosten, wij verwijzen naar onze service fee lijst

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Uw voordelen

Overzicht

De DKV CARD CLIMATE is de tankpas voor klimaatneutrale wagenparken van elke omvang en soort. De kaart voor milieubewuste wagenparkbeheerders, managers of zzp'ers & duurzame ondernemers.

Met de DKV CARD CLIMATE steunt u gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten

Met certificering van onze partner Myclimate compenseert u uw uitstoot volledig. Myclimate is één van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen en voldoet aan de hoogste normen (CDM, Gold Standard, Plan Vivo). Dit wordt bereikt door de ondersteuning van geselecteerde projecten door onze partner myclimate op een gecertificeerd gold standard niveau. Deze projecten genereren zowel een ecologische als sociale meerwaarde in verschillende regio's van de wereld. Meer details zijn te vinden op de websites van DKV en onze partner myclimate, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen. Om het duurzame gebruik van uw bedrijf vast te leggen, bestaat ook de mogelijkheid tot certificering van de door uw bedrijf gecompenseerde uitstoot hoeveelheden.

Vrijheid en flexibiliteit in heel Europa

DKV biedt een Europabreed netwerk van meer dan ~64.000 tankstations in 50 landen. Ons multi-brand netwerk omvat een breed scala aan acceptatiepartners, waaronder vele bekende merken. Met elke liter die u tankt, compenseert u ook de uitstoot die u veroorzaakt en rijdt u dus klimaatneutraal. You drive, we care.

Volledig aanbod van voertuigdiensten 

U kunt deze kaart gebruiken om uw wagen vol te tanken, gebruik te maken van de nooddienst of tol te betalen in heel Europa. Bovendien hebt u toegang tot meer dan 2.400 wasstraten voor vrachtwagens in heel Europa. U profiteert ook van een uitgebreid aanbod aan werkplaatsen en (vrachtwagen)parkeerplaatsen. Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

Online portaal

Log in op het onlineportaal en u krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in de onlineportal worden uitgevoerd.

close