DKV CARD

De klassieke tankkaart voor uw wagenpark.

0,00 €
per maand *
*

Vraag naar de DKV Mobility service fee lijst

Een must voor elk wagenpark - allround en zorgeloos met DKV

  • Kan in heel Europa worden gebruikt bij meer dan ~63.000 tankstations in meer dan 50 landen
  • Eén kaart voor alle diensten met betrekking tot uw bedrijfswagen: van het wassen van het voertuig tot nooddienst
  • Transparante factuur
  • Professioneel mobiliteitsadvies van onze experts
  • Geen kaartkosten, wij verwijzen naar onze service fee lijst

DKV Mobility rekent in de Benelux af op basis van de officiële lijstprijzen met uitzondering van een aantal netwerken. Hier meer informatie over lijst- en pompprijzen.

Uw voordelen

Overzicht

De DKV CARD is de klassieke tankpas voor uw wagenpark waarmee u brandstof kunt tanken en andere voertuiggerelateerde diensten kunt afnemen.

Dankzij onze jarenlange expertise biedt de DKV CARD alle voordelen die u in het dagelijks verkeer nodig heeft. Profiteer van onze hoge stationdekking, het handige servicepakket en de uitstekende klantenservice.

Vrijheid en flexibiliteit in heel Europa

DKV biedt het grootste netwerk van tankstations in Europa! U krijgt toegang tot ~63.000 tankstations in meer dan 50 landen. Ons multi-brand netwerk omvat een breed scala aan acceptatiepartners, waaronder vele bekende merken. You drive, we care.

Diensten

Met deze kaart kunt u in heel Europa tanken, gebruikmaken van de pechservice of tol betalen. Daarnaast heeft u toegang tot meer dan 2.200 truckwashes door heel Europa. U profiteert ook van een uitgebreid aanbod aan werkplaatsen en parkeerplaatsen voor vrachtwagens. Een nauwkeurig overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

Professioneel mobiliteitsadvies

Altijd eerlijk, individueel en gratis advies van een DKV expert – profiteer van alle voordelen die “DKV best-in-class” u brengt. Uw DKV expert adviseert u ook graag over alle andere DKV producten.

Online portaal

Log in op het onlineportaal en u krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in de onlineportal worden uitgevoerd.

close