Din varukorg är tom.

DKV CARD CLIMATE

Bränslekortet för lastbilschaufförer i hela Europa inklusive klimatbidrag

  • Kontantfri tankning, lastbilstvätt, vinjetter, vägtullar & Co.

  • Bevis på stöd för klimatskyddsprojekt

  • Haveritjänst

  • 24-timmarsjour och personlig kundrådgivare

  • En fullständig redogörelse för skatteverket

  • Individuell kreditgräns

Vi erbjuder dig det största bensinstationsnätverket i Europa med 67.000 bensinstationer och cirka 736.000 offentligt tillgängliga laddpunkter.
Beskrivning

Med DKV-Card Climate får du det kompletta servicepaketet för dina lastbilsflottor i hela Europa och bidrar även till klimatskyddet. Tanka dina flottor med tillgång till det största acceptansnätverket i Europa och dra nytta av många andra tjänster utöver kontantlös tankning, tvättning och betalning av europeiska vägtullar.

Betala kontantlös parkering och parkeringsavgifter samt reparationer och få ett komplett utlåtande till skatteverket. Utöver räddningstjänsten finns en 24-timmarsjour och en personlig kundrådgivare som ger dig råd. Med ett bidrag för varje liter bränsle du fyller på (2,5 ct/l, bensin upp till 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l beroende på bränsletyp) gör du ett bidrag till klimatskyddet, som vi vidarebefordrar 1:1 till myclimate Tyskland för din räkning. Alla betalningar och donationer till myclimate (via DKV Mobility) kan dras av från skatter i Tyskland. Positionera dig själv som ett hållbart företag och få ett certifierat certifikat för att stödja klimatskyddsprojekt.

Vi kommer överens med dig om en individuell kreditgräns för dina bensinkort som passar din verksamhet. Detta görs personligen av vår kontoansvarige efter din beställning.

Förutom tillgång till din personliga kundportal får du även tillgång till vårt digitala vagnparkshanteringsverktyg DKV Analytics Basic. Med DKV Analytics Basic Package får du en fullständig överblick över dina fakturerade transaktioner för bränsle- och vägavgiftsprocesser, samt en meningsfull analys av momsåterbetalningsdata.

Betingelser

Vi kommer överens om en individuell kreditgräns som passar din verksamhet. Våra kontoansvariga kommer att kontakta dig.

DKV Card Climate: klimatskyddsbidrag per liter diesel upp till 2,5 ct/l, bensin upp till 2,2 ct/l, LPG 1,5 ct/l, CNG 2,4 ct/kg, LNG 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l beroende på bränsletyp.

Plus transaktionsavgift enligt DKV-standard.

0,00 kr
per månad
Ta bort kort

Din personalisering kommer att raderas.
Vill du fortsätta?

0,00 kr
per månad