Din varukorg är tom.

DKV CARD

Bränslekortet för lastbilschaufförer i hela Europa

  • Kontantfri tankning, lastbilstvätt, vinjetter, vägtullar & Co.

  • Veihjelp

  • 24-timmarsjour och personlig kundrådgivare

  • En fullständig redogörelse för skatteverket

  • Individuell kreditgräns

Vi erbjuder dig det största bensinstationsnätverket i Europa med 67.000 bensinstationer och cirka 736.000 offentligt tillgängliga laddpunkter.
Beskrivning

DKV-kortet är det klassiska bränslekortet för lastbilsflottor i hela Europa. Vi rekommenderar DKV-kortet om du bara har en lastbilsflotta eller om du har en blandad flotta som huvudsakligen består av lastbilar. Med vårt bensinkort får du tillgång till det största acceptansnätverket i Europa och drar nytta av många andra tjänster utöver kontantlös tankning, bil- och lastbilstvätt och betalning av europeiska vägtullar.

Betala kontantlös parkering och parkeringsavgifter samt reparationer och få ett komplett utlåtande till skatteverket. Dra nytta av höga säkerhetsfunktioner tack vare PIN-fråga och online-auktorisering. Utöver räddningstjänsten finns en 24-timmarsjour och en personlig kundrådgivare som ger dig råd.

Vi kommer överens med dig om en individuell kreditgräns för dina bensinkort som passar din verksamhet. Detta görs personligen av vår kontoansvarige efter din beställning.

Förutom tillgång till din personliga kundportal får du även tillgång till vårt digitala vagnparkshanteringsverktyg DKV Analytics Basic. Med DKV Analytics Basic Package får du en fullständig överblick över dina fakturerade transaktioner för bränsle- och vägavgiftsprocesser, samt en meningsfull analys av momsåterbetalningsdata.

Betingelser

Vi kommer överens om en individuell kreditgräns som passar din verksamhet. Våra kontoansvariga kommer att kontakta dig.

Plus transaktionsavgift enligt DKV-standard.

0,00 kr
per månad
Ta bort kort

Din personalisering kommer att raderas.
Vill du fortsätta?

0,00 kr
per månad