Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

DKV CARD CLIMATE

Card combustibil camioane Europa + climă.

  • Alimentare fără numerar, spălare a camioanelor, viniete, taxe și Co.

  • Dovada sprijinului pentru proiectele de protecție a climei

  • Serviciu de depanare

  • Linie telefonică de 24 de ore pe zi și consilier personal pentru clienți

  • O declarație completă pentru biroul fiscal

  • Linie de credit individuală

Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!
Descriere

Cu DKV-Card Climate primiți pachetul complet de servicii pentru flotele dvs. de camioane din întreaga Europă și, de asemenea, contribuiți la protecția climei. Alimentați-vă flotele cu acces la cea mai mare rețea de acceptanţă din Europa și beneficiați de multe alte servicii pe lângă alimentarea fără numerar, spălătorii și plata taxelor europene.

Plătiți fără numerar taxe de parcare, precum și reparații și primiți o declarație completă pentru biroul fiscal. Pe lângă serviciul de depanare în caz de urgență, există o linie telefonică deschisă nonstop și un consilier personal pentru clienți care vă poate sfătui. Cu o contribuție pentru fiecare litru de combustibil pe care îl alimentaţi (cantitate de 2,5 ct/l, benzină până la 2,2 ct/l, GPL 1,5 ct/l, GNC 2,4 ct/kg, GNL 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l în funcție de tipul de combustibil) contribuiți la protecția climei, pe care o transmitem 1:1 către myclimate Germany în numele dvs. Toate plățile și donațiile către myclimate (prin DKV Mobility) pot fi deduse din taxe în Germania. Poziționați-vă ca o companie durabilă și primiți un certificat pentru susținerea proiectelor de protecție a climei.

Suntem de acord cu dvs. cu privire la o limită de credit individuală pentru cardurile dvs. de combustibil, care se potrivește afacerii dvs. Acest lucru se face personal de către managerul nostru de cont după comanda dvs.

Pe lângă accesul la portalul personal pentru clienți, aveți și acces la instrumentul nostru digital de gestionare a flotei DKV Analytics Basic. Cu pachetul de bază DKV Analytics, obțineți o imagine de ansamblu completă a tranzacțiilor facturate pentru procesele de combustibil și taxare, precum și o analiză semnificativă a datelor de rambursare a TVA.

Conditii

Suntem de acord asupra unei linii de credit individuale care se potrivește afacerii dvs. Managerii noștri de cont vă vor contacta

DKV Card Climate: contribuție la protecția climei pe litru de motorină până la 2,5 ct/l, benzină până la 2,2 ct/l, GPL 1,5 ct/l, GNC 2,4 ct/kg, GNL 2,5 ct/kg, AdBlue 0,3 ct/l în funcție de tipul de combustibil.

Plus comision de tranzacție conform standardului DKV.

0,00 RON
Pe lună
Eliminaţi cardul

Personalizarea dvs. va fi ștearsă.
Doriți să continuați?

0,00 RON
Pe lună