Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

DKV CARD

Cardul de combustibil pentru camioanele din toată Europa

  • Alimentare fără numerar, spălare a camioanelor, viniete, taxe și Co.

  • Serviciu de depanare

  • Linie telefonică de 24 de ore pe zi și consilier personal pentru clienți

  • O declarație completă pentru biroul fiscal

  • Linie de credit individuală

Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!
Descriere

Cardul DKV este cardul clasic de combustibil pentru flotele de camioane din întreaga Europa. Vă recomandăm Cardul DKV dacă aveți doar o flotă de camioane sau dacă aveți o flotă mixtă formată în principal din camioane. Cu cardul nostru de combustibil, ai acces la cea mai mare rețea de acceptanță din Europa și beneficiezi de multe alte servicii pe lângă alimentarea fără numerar, spălătorie pentru autoturisme și camioane, plata taxelor europene.

Plătiți fără numerar parcarea, precum și reparații și primiți o declarație completă pentru biroul fiscal. Beneficiați de funcții de înaltă securitate datorită interogării PIN și a autorizării online. Pe lângă serviciul în caz de urgență, există o linie telefonică deschisă nonstop și un consilier personal pentru clienți care vă poate sfătui.

Suntem de acord cu dvs. cu privire la o limită de credit individuală pentru cardurile dvs. de combustibil, care se potrivește afacerii dvs. Acest lucru se face personal de către managerul nostru de cont după comanda dvs.

Pe lângă accesul la portalul personal pentru clienți, aveți și acces la instrumentul nostru digital de gestionare a flotei DKV Analytics Basic. Cu pachetul de bază DKV Analytics, obțineți o imagine de ansamblu completă a tranzacțiilor facturate pentru procesele de combustibil și taxare, precum și o analiză semnificativă a datelor de rambursare a TVA.

Conditii

Suntem de acord asupra unei linii de credit individuale care se potrivește afacerii dvs. Managerii noștri de cont vă vor contacta.

Plus comision de tranzacție conform standardului DKV.

0,00 RON
Pe lună
Eliminaţi cardul

Personalizarea dvs. va fi ștearsă.
Doriți să continuați?

0,00 RON
Pe lună