DKV CARD

Cardul de carburant pentru flotele de camioane și autobuze

0,00 RON
Pe lună *
*

plus un comision de tranzacție conform standardelor DKV

Soluția potrivită pentru fiecare flotă de camioane - fără griji, cu DKV

  • Poate fi utilizat în întreaga Europă la peste ~64.000 de stații de alimentare din peste 50 de țări
  • Un singur card pentru toate serviciile pentru camionul dumneavoastră: de la spălarea vehiculului până la serviciul de urgență în caz de avarie
  • Facturarea transparentă a tuturor tranzacțiilor, în mod centralizat
  • Acces nelimitat la serviciul de asistență în caz de urgență pentru clienți
  • Costuri 0 per card
Cu acești parteneri puteți să alimentați în România. Găsiți-vă benzinăria DKV!

Avantajele dumneavoastră

Prezentare generală

Cardul DKV este cardul de carburant pentru flotele de camioane cu care puteți alimenta și puteți obține alte servicii pentru vehiculul dumneavoastră

Datorită experienței noastre, DKV Card oferă toate avantajele de care aveți nevoie în traficul de zi cu zi. Beneficiați de rețeaua noastră extinsă de stații pentru alimentare, pachetul de servicii convenabile și excelente pentru clienți.

Flexibilitate și mobilitate în toată Europa

DKV oferă cea mai mare rețea de stații de alimentare din Europa! Acces la ~64.000 de stații de alimentare în peste 50 de țări, dintre care peste 1100 de stații de alimentare în România, cu parteneri precum Lukoil, MOL, Socar, Gazprom sau Rompetrol Partner!

Servicii

Cu acest card, vă puteți alimenta camionul, puteți utiliza serviciul de depanare sau puteți plăti taxe de drum în toată Europa. În plus, aveți acces la peste 2.200 de spălătorii pentru camioane în toată Europa. De asemenea, beneficiați de o gamă completă de service-uri și locuri de parcare pentru camioane. Puteți găsi o prezentare mai clară a tuturor locațiilor în aplicația noastră DKV Maps.

Persoană dedicată de contact

Pe toată durata colaborării, veți avea o persoană dedicată pe contul dumneavoastră la DKV care va oferi suportul și informațiile necesare pentru ca acest nou parteneriat sa fie unul eficient și de lunga durata la telefon sau pe e-mail.

Cont online

Prin accesarea contului online, vă puteți monitoriza tranzacțiile, puteți seta alerte de informare alimentare, bloca și comanda carduri.

close