Nincsenek tételek a kosarában.

DKV LIVE tehergépkocsik részére

Mindig naprakész. Átlátható adatcsere megállás nélkül

A jövő telematikai rendszere teherautójának

  • A guminyomás, a sebesség és a futásteljesítmény kijelzése
  • A teljes tömeg és a rakomány tiszta tömegének megjelenítése
  • Fékbetét és abroncsnyomás állapota
  • A legfontosabb adatok és információk teherautó-flottájáról egy irányítópulton
  • A konfigurálható riasztási funkció segítségével gyorsan azonosíthatja és megoldhatja a problémákat
  • Zökkenőmentesen követheti nyomon visszamenőleg a szállítás menetét a napló és nyomkövetés kiértékelésének köszönhetően
Leírás

Minden, amit tudnia kell teherautó-flottájáról, gyorsan és valós időben megtalálható az irányítópulton. Közvetlen információkat kaphat olyan események esetén, mint a vezetési idő túllépése. Kövesse összes járművét digitálisan, az élő nézetben. Egy kattintással ellenőrizze, hogy az áru mikor érkezik meg a rendeltetési helyére, vagy hagyja, hogy a portál a geofencingen és a riasztási funkción keresztül tájékoztassa Önt. Használja ki a tachográf adatok automatikus mentését és archiválását.

A hardvert tőlünk kapja meg. Ezeket egyszerűen, önállóan telepítheti néhány lépésben járműveibe. A sikeres telepítés után hozzáférhet a DKV LIVE internetes portálhoz. A DKV LIVE segíti a közlekedési logisztika minden operatív és elemző alkalmazottját és vezetőjét a saját teherautóik kapcsán(≥3,5T, FMS csatlakozással)

Kapcsolat típusa

EBS WABCO

Az EBS modul alapján a DKV LIVE internetes portálon különféle pótkocsi adatok elérhetők. Ehhez külön kábel szükséges, ami az OEM-től beszerezhető (80cm, 3m vagy 12m) és a megrendelőnek külön kell beszereznie.

EBS KNORR

Ez a kábel közvetlenül csatlakozik az akkumulátor kivezetéseihez, és elküldheti a GPS-helyzetet. Ezenkívül, ha van kapcsolat a CAN magas és a CAN alacsony értékekkel, további pótkocsi információk szinkronizálhatók. Az adatminőség az EBS modulon alapul.

24,99 €
havonta
99,00 €
egyszeri */**/***

Kérjük, válasszon kapcsolattípust

*
A rendszerhozzáférési díj eszközönként egyszer fizetendő
**

A továbbított adatok minősége mindig a járművek műszaki követelményeitől függ.

***
Az ajánlat 2023.03.31-éig érvényes
24,99 €
havonta
99,00 €
egyszeri */**/***