Nincsenek tételek a kosarában.

DKV LIVE munkagépek részére

Mindig naprakész. Átlátható adatcsere megállás nélkül

A jövő telematikai rendszere teherautójának

  • A gyanús tankolás azonnali értesítése és a DKV üzemanyagkártya automatikus kikapcsolása
  • A legfontosabb adatok és információk teherautó-flottájáról egy irányítópulton
  • A konfigurálható riasztási funkció segítségével gyorsan azonosíthatja és megoldhatja a problémákat
  • Zökkenőmentesen követheti nyomon visszamenőleg a szállítás menetét a napló és nyomkövetés kiértékelésének köszönhetően
  • Takarítsa meg kiadásait a legköltséghatékonyabb üzemanyagkút helyalapú ajánlásával
  • A jogbiztonságot a tachográf adatainak automatikus mentése és archiválása biztosítja
Leírás

Minden, amit tudnia kell teherautó-flottájáról, gyorsan és valós időben megtalálható az irányítópulton. Közvetlen információkat kaphat olyan események esetén, mint a vezetési idő túllépése. Kövesse összes járművét digitálisan, az élő nézetben. Egy kattintással ellenőrizze, hogy az áru mikor érkezik meg a rendeltetési helyére, vagy hagyja, hogy a portál a geofencingen és a riasztási funkción keresztül tájékoztassa Önt. Használja ki a tachográf adatok automatikus mentését és archiválását.

A hardvert tőlünk kapja meg. Ezeket egyszerűen, önállóan telepítheti néhány lépésben járműveibe. A sikeres telepítés után hozzáférhet a DKV LIVE internetes portálhoz. A DKV LIVE segíti a közlekedési logisztika minden operatív és elemző alkalmazottját és vezetőjét a saját teherautóik kapcsán(≥3,5T, FMS csatlakozással)

Kapcsolat típusa

FMS (az MAN-tól eltérő gyártók)

Az FMS egy szabványosított interfész, amely elérhetővé teszi a nehéz haszongépjárművek járműadatait. Gyártótól függően alapkivitelben vagy utólag is beszerelhető; a kapcsolatot aktiválni kell. A legegyszerűbb csatlakozási technológia a DKV LIVE Services minden előnyének kihasználásához.

CAN-Click

A CAN-Click kapcsolat lehetővé teszi az adatok biztonságos kiolvasását a jármű CAN-buszáról egy CAN-Click-érzékelő segítségével. A kiegészítő tachoolvasó csatlakoztatja a digitális tachográfhoz, és lehetővé teszi a távoli letöltést. FMS interfész nélküli járművekhez ajánlott.

24,99 €
havonta
99,00 €
egyszeri */**

Kérjük, válasszon kapcsolattípust

*
A rendszerhozzáférési díj eszközönként egyszer fizetendő
**

A továbbított adatok minősége mindig a járművek műszaki követelményeitől függ.

24,99 €
havonta
99,00 €
egyszeri */**