Nu aveți articole în coșul de cumpărături.

Liber-t BOX

Aparatul de taxe pentru parcurile auto din Franța

  • Valabilitate: Franta

  • Potrivit pentru vehicule ≤ 3,5 t

  • Plată electronică a taxei, fără bilet de afișat

  • Poate fi folosit în peste 500 de parcări

  • O declarație lunară clară

Descriere

Cu Liber-t BOX, vă puteți bucura de toate avantajele plății electronice de taxare în Franța cu mașina dvs. Primești o călătorie fără bilet prin rețeaua de autostrăzi franceză, iar taxele de drum sunt înregistrate automat cu un singur dispozitiv. Puteți urmări toate tranzacțiile din contul dvs. de client și puteți plăti convenabil prin extrasul DKV. Acest lucru vă economisește timp și bani!

Pe lângă plata rapidă și ușoară a taxei electronice, Liber-t Box vă oferă și acces la peste 500 de parcări. Veți primi toate taxele de autostradă și parcare într-o factură lunară detaliată DKV.

Pe lângă accesul la portalul personal pentru clienți, aveți și acces la instrumentul nostru digital de gestionare a flotei DKV Analytics Basic. Cu pachetul de bază DKV Analytics, obțineți o imagine de ansamblu completă a tranzacțiilor facturate pentru procesele de combustibil și taxare, precum și o analiză semnificativă a datelor de rambursare a TVA.

Conditii

Acceptarea nu se aplică tunelurilor Schio Valdagno Frejus și Mont Blanc

Peste 500 de locuri de parcare în orașe, la gări și aeroporturi. Aceste locuri de parcare sunt marcate cu un „t” portocaliu.

Puteți folosi Liber-t BOX pentru a plăti taxe de parcare la următoarele parcări: INDIGO, EFFIA (Lille Nouveau Siècle, Lille Opéra, Lille République), Roissy CDG, Urbis (parcări selectate), SAEMES

19,99 RON
Pe lună
19,99 RON
Pe lună