Du har ingen varer i handlekurven.

DKV LIVE for trailere

Alltid oppdatert. Transparent datautveksling uten stop-and-go

  • Visning av dekktrykk, hastighet og kjørelengde
  • Visning av totalvekt og lastens rene vekt
  • Status for bremseklosser og dekktrykk
  • De viktigste dataene og informasjonen om lastebilparken din i ett dashbord
  • Identifiser og løs problemer raskt ved hjelp av en konfigurerbar alarmfunksjon
  • Retrospektivt og sømløst følg forløpet av transporten takket være loggboken og sporevaluering
Beskrivelse

DKV LIVE hjelper deg med å automatisere og digitalisere administrative og manuelle prosesser i flåten din. Ved hjelp av våre intelligente funksjoner klarer DKV LIVE ikke bare å kombinere alle aktivitetene til flåten din på én plattform, men gjør det også mulig for deg å administrere flåten din på en transparent og digital måte.

Sjekk hvor, når og hvor mye drivstoff som fylles på i sanntid. Alle påfyllingsprosesser registreres automatisk i portalen og kan sammenlignes med forbruksdataene til kjøretøyene. Finn alle kjøretøy på et sanntidskart med GPS-sporing. Estimer når varene kommer til kunden og om det blir trafikkork på ruten.

Planlegg turene dine fra start til slutt ved hjelp av DKV LIVE - Skriv inn adressedataene til laste- og lossestedene dine, data om sjåfører, kjøretøy samt lasting og aktiviteter i DKV LIVE-nettportalen. Digitale fartsskrivere er obligatoriske i EUs medlemsland. Dataene må leses opp og lagres. Din digitale assistent oppfyller dine juridiske forpliktelser direkte fra skrivebordet ditt og håndterer datanedlastingen uten kontakt.

Dra nytte av den permanente utvekslingen av data med flåten din: Driftsdata, hendelser samt kjøre- og hviletider for alle kjøretøy vises direkte på dashbordet ditt.

Tilkoblingstype

EBS WABCO

På basis av EBS-modulen kan ulike trailerdata gjøres tilgjengelig i DKV LIVE-nettportalen. Det kreves en separat kabel for dette, som er tilgjengelig fra OEM (80cm, 3m eller 12m) og må anskaffes separat av kunden.

EBS KNORR

Denne kabelen kobles direkte til batteriterminalene og kan sende GPS-posisjonen. I tillegg, hvis det er en forbindelse med CAN høy og CAN lav, kan ytterligere tilhengerinformasjon synkroniseres. Datakvaliteten er basert på EBS-modulen.

275,00 kr
per måned
1 090,00 kr
en gang */**/***

Velg en tilkoblingstype

*
Systemtilgangsgebyret betales én gang per enhet
**

Den overførte datakvaliteten avhenger alltid av de tekniske kravene til kjøretøyene.

***
Prøv gratis i 2 måneder
275,00 kr
per måned
1 090,00 kr
en gang */**/***