Bensinkort & tilbud - en oversikt

FLEET CARD

Drivstoffkortet for personbiler i Europa.

0,00 kr
per måned *
*

Du har en maksimal kredittgrense på €3000 for kundenummeret ditt.  Innenfor dette er hvert enkelt DKV Fleet Card begrenset til €400 per dag eller €1800 per måned.

Top-class drivstoffkort.

  • 50 øre i rabatt på diesel hos Cirkle K og YX (eks mva)
  • Kontantfri tanking på ~67 000 bensinstasjoner over hele Europa
  • Tjenester: vask, reparasjoner, nødanrop, (tunnel) bompenger
  • Vask kontantfritt på over 15 000 vaskeanlegg i Europa
  • Alt på en og samme faktura. Enkelt for alle parter
Vi har dem alle! ~63.000 bensinstasjoner over hele Europa aksepterer våre bensinkort!

Dine fordeler

Oversikt

Med Fleet Card kan du fylle på over ~63.000 bensinstasjoner i hele Europa. Bruk våre kjøretøyrelaterte tjenester til å betale parkerings- og parkeringsavgifter, vaske kjøretøyet eller betale bompenger i hele Europa. Fleet Card er en absolutt allrounder og tilbyr deg den komplette servicepakken som ikke lar noe tilbake å ønske.

Spar penger på bensinstasjonen du velger

Bestem deg for en bensinstasjon og velg den som din foretrukne bensinstasjon. Hver gang du fyller, sparer du 2 øre på diesel per liter.

Fleksibel og mobil kjøring i hele Europa

Gled deg over full fleksibilitet og et høyt nivå av bekvemmelighet med Fleet Card - DKV har det største nettverket av bensinstasjoner i Europa! Hos oss kan du kjøre til over ~63.000 bensinstasjoner i mer enn 50 land, inkludert 13 500 i Tyskland!

Tjenester for flåtekortet ditt 

Du kan bruke dette kortet til å fylle opp bilen, bruke havaritjenesten eller betale for reparasjoner på verksteder. I tillegg har du tilgang til over 15 000 vaskeanlegg og tallrike parkeringshus i hele Europa. Du kan finne en detaljert oversikt over alle lokasjoner i våre DKV-kart.

Nettportal

Logg inn på nettportalen og du vil motta en oversiktlig oversikt over alle transaksjoner og grenser. Etterbestilling og sperring av kort kan også gjennomføres i nettportalen.

close