Tankkaarten & aanbiedingen - een overzicht

FLEET CARD

Onze tankkaart klassieker. Tanken, tol & vele diensten inbegrepen. Voor lichte voertuigen en personenwagens.

2,50 €
per maand *
*

U heeft een maximale maandelijkse kredietlimiet van €1.000 voor uw klantnummer.

De topklasse tankkaart

  • In heel Europa te gebruiken bij meer dan ~64.000 tankstations, ook nationaal
  • Alle diensten, zoals wassen, bandenwissel en nooddienst, op elk moment beschikbaar
  • Transparante factuur
  • Facturatie vrij van btw, geldt alleen voor Nederlandse transacties voor Nederlandse klanten
  • Overzicht van alle relevante activiteiten in het DKV online portaal zoals facturering, kaartbestellingen en blokkeringen
Met deze partners goed op weg!

Uw voordelen

Overzicht

Met de DKV Fleet Card kunt u tanken bij meer dan ~64.000 tankstations in heel Europa. Gebruik onze voertuiggerelateerde diensten om te parkeren en parkeergeld te betalen, uw voertuig te wassen of tol te betalen in heel Europa. De Fleet Card is een absolute allrounder en biedt u een compleet servicepakket dat niets te wensen overlaat.

Professioneel mobiliteitsadvies

Altijd eerlijk, individueel en gratis advies van een DKV expert – profiteer van alle voordelen die “DKV best-in-class” u brengt. Uw DKV expert adviseert u ook graag over alle andere DKV producten.

Vrijheid en flexibiliteit

Geniet van volledige flexibiliteit en een hoog niveau van gemak met de DKV CARD - DKV heeft het grootste netwerk van tankstations in Europa. Ons multi-brand netwerk omvat ~64.000 tankstations in meer dan 50 landen, er is zeker een station bij u om de hoek! Onze kaart voorziet u in uw lokale behoeften, zo profiteert u van voordelige prijzen en gunstige voorwaarden, dus ook in Nederland.

Eén kaart - vele voordelen 

U kunt met deze kaart tanken, gebruik maken van de nooddienst of reparaties betalen in werkplaatsen. Bovendien heeft u toegang tot meer dan 15.000 wasstraten en talloze parkeergarages in heel Europa. Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

Online portaal

Log in op het onlineportaal en u krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in het online portaal worden uitgevoerd.

close