Nincsenek tételek a kosarában.

Liber-t BOX

A franciaországi autóflották útdíjpénztára

  • Érvényesség: Franciaország

  • Alkalmas ≤ 3,5 t járművekhez

  • Elektronikus útdíjfizetés, jegy nem mutatható be

  • Több mint 500 parkolóban használható

  • Világos havi kimutatás

Leírás

Liber-t BOX segítségével autójával élvezheti az elektronikus útdíjfizetés minden előnyét Franciaországban. Jegy nélküli utazást kap a francia autópálya-hálózaton, és az autópályadíjakat egyetlen eszközzel automatikusan rögzíti. Ügyfélszámláján minden tranzakciót figyelemmel kísérhet, és kényelmesen fizethet DKV-kivonatán keresztül. Ezzel időt és pénzt takarít meg!

A gyors és zökkenőmentes elektronikus útdíjfizetés mellett a Liber-t Box több mint 500 parkolóházhoz is hozzáférést biztosít. Minden autópálya- és parkolási díjat részletes havi DKV számlán kap.

A személyes ügyfélkapu elérése mellett a DKV Analytics Basic digitális flottakezelő eszközünkhöz is hozzáfér. A DKV Analytics alapcsomaggal teljes áttekintést kap az üzemanyag- és útdíjfolyamatok számlázott tranzakcióiról, valamint az áfa-visszatérítési adatok érdemi elemzését.

Feltételek

Az elfogadás nem vonatkozik a Schio Valdagno Frejus és a Mont Blanc alagutakra.

Több mint 500 parkolóhely a városokban, vasútállomásokon és repülőtereken. Ezek a parkolóhelyek narancssárga "t"-vel vannak jelölve. 

Liber-t BOX-szal a következő parkolókban fizethet parkolási díjat: INDIGO, EFFIA (Lille Nouveau Siècle, Lille Opéra, Lille République), Roissy CDG, Urbis (egyes parkolók), SAEMES.

Akció: "6 hónapig nincs készülékdíj": hat hónap elteltével automatikusan visszatérítjük Önnek a készülékdíjat.

1,00 €
havonta
Konfiguráció eltávolítása

A személyre szabása törlésre kerül.
Szeretné folytatni?

1,00 €
havonta