Teherautó

DKV CARD CLIMATE

A zöld DKV kártya - maradjon menet közben is CO₂-semleges.

0,00 Ft
havonta *
*
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai

Mindenkinek, aki nagy változást szeretne elérni egy kis hozzájárulással - A DKV CARD CLIMATE

  • Több mint 67 000 töltőállomást ér el több mint 50 európai országban
  • 100%-osan kompenzálja az Ön CO₂-kibocsátását
  • Jusson versenyelőnyhöz egy pozitív ökológiai egyenlegen keresztül
  • További támogatás üzemanyagliterenként
  • Minden járműszolgáltatás egy kártyán
Nincs kártyadíj, csupán a DKV standard szervizdíjai
Többek között az alábbi partnereinknél tankolhat. Keresse meg az Ön DKV-töltőállomásait!

Ezt nyeri velünk

Áttekintés

A DKV CARD CLIMATE a megfelelő üzemanyagkártya mindenféle méretű és típusú CO₂ -semleges flotta számára. Egy kártya környezettudatos flottakezelőknek, menedzsereknek vagy szabadúszóknak és fenntartható vállalkozóknak.

CO₂-semleges az úton

Azzal, hogy minden egyes liter üzemanyag után, amit tankol (kompenzációs összeg literenként dízel üzemanyagtól függően legfeljebb 1,9 ct/l, benzin 1,8 ct/l, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l), a CO₂-kibocsátása teljes mértékben kompenzáltan csökken. Ezt partnerünk, a myclimate által kiválasztott projektek tanúsított arany fokozatú támogatásával érjük el. Ezek a projektek a világ különböző régióiban ökológiai és társadalmi hozzáadott értéket is teremtenek. További részletek a DKV és partnerünk, a myclimate, a kompenzációs intézkedések egyik vezető szolgáltatója honlapján találhatók. Vállalata fenntartható felhasználásának rögzítése érdekében lehetőség van a vállalat által kompenzált CO₂-mennyiségek tanúsítására is.

Rugalmas és mobilis vezetés Európa-szerte

A DKV a legnagyobb üzemanyagtöltőállomás-hálózatot kínálja Európa szerte! Több, több mint 67 000 töltőállomáshoz való hozzáférés több mint 50 európai országban, köztük több, mint 930 magyaroszági üzemanyagkúthoz olyan partnereinket is beleértve, mint a Mol, az OMV, a Lukoil, az M.Petrol vagy akár az Auchan. Minden betankolt literrel kompenzálja saját CO₂-kibocsátását, ezáltal klímasemlegesen vezethet.

A járműszolgáltatások átfogó portfóliója 

Ezzel a kártyával feltankolhatja teherautóját, assistance szolgáltatást behet igénybe és útdíjat is fizethet Európa-szerte. Ezenkívül több, mint 2200 teherautó-mosóhoz férhet hozzá Európa-szerte. Hozzáférhet továbbá a teherautó-szervízek és -parkolók átfogó választékához is. Az összes helyszínről részletes áttekintést talál a DKV Maps-en.

DKV Cockpit

Jelentkezzen be az online portálra, hogy egy áttekinthető összképet kapjon a tranzakcióiról és az elérhető korlátozásokról. A DKV Cockpiten keresztül a kártyák újrarendezése, újrarendelése és blokkolása is lehetséges.

 

Flottamenedzserként egyéni tanácsadást vagy további, ajánlattal kapcsolatos információt szeretne?

Segítünk Önnek és vállalkozásának megtalálni az Önökhöz legjobban illő megoldást.

Hívja ügyfélszolgálati csapatunkat további segítségért!
Hívja ezt a számot: +36 (1) 235-60-40
Küldje el kérdéseit és hamarosan keressük Önt.
Kapcsolati űrlap

close