FLEET CARD +CHARGE CLIMATE

Tankning og opladning på samme kort.

40,00 kr.
pr. måned *
*

Fleet Card +Charge Climate: Kompensationsbeløb pr. liter diesel op til 1,9 ct/l, benzin op til 1,8 ct/l, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l afhængig af brændstoftype.

For alle, der ønsker den komplette pakke.

  • Rabat på brændstof i Danmark og Europa
  • Kontantfri opladning/tankning på 344.000 ladestandere og omkring 67.000 tankstationer i hele Europa
  • Tjenester: vask, reparationer, nødopkald, vejafgifter
  • Vask kontantfrit på over 15.000 vaskefaciliteter i Europa
  • Slut med generende indsamling af brændstofkvitteringer: Du modtager en samlet opgørelse, som du kan aflevere til din skatterådgiver eller skattekontoret
Tank hos vores partnere

Dine fordele

Oversigt

Med det største forsyningsnetværk på 344.000 ladepunkter, tilbyder DKV Fleet Card + Charge den perfekte løsning til din hybrid- og e-flåde. Det være sig nationalt eller internationalt, fordi vores opladningsmuligheder er repræsenteret i over 50 lande.

Vi udvider konstant vore tjenester som en del af mobilitetsovergangene. Oplev DKV Fleet Card + Charge nu og form fremtiden med os på en bæredygtig og progressiv måde.

Til alle, der vil gøre en stor forskel med et lille bidrag - book CO₂-kompensationen nu

For at kompensere for uundgåelige CO₂-emissioner ("tank-til-hjul"-emissioner) tilbyder DKV CO₂-kompensation som en ekstra mulighed for hvert kort.

Med et bidrag til hver liter brændstof, du fylder på (kompensationsbeløb pr. liter diesel op til 1,9 ct/l, benzin op til 1,8 ct/l, LPG 1,2 ct/l, CNG/LNG 1,9 ct/kg, AdBlue 0,2 ct/l afhængigt af brændstoftype.), er dit CO₂-udslip reduceret fuldt ud. Dette opnås gennem støtte til udvalgte projekter af vores partner myclimate på et certificeret guldstandardniveau. Disse projekter genererer både økologisk og social merværdi i forskellige regioner i vores verden. Yderligere detaljer kan findes på hjemmesiderne for DKV og vores partner myclimate, en af ​​verdens førende udbydere af kompensationsforanstaltninger. For at registrere den bæredygtige brug af din virksomhed er der også mulighed for certificering af de CO₂-mængder, som din virksomhed udligner.

Dit valgte kort har den ekstra funktion KLIMA. Med dette kort giver du noget tilbage til vores miljø. Skab en konkurrencefordel og positioner dig selv som en bæredygtig virksomhed. Du får fuldt udbytte af alle de tjenester og fordele, som du er vant til fra DKV.

Skift til e-Mobilitet

DKV +Charge Card giver adgang til et ladenetværk i Europa på over 344.000 ladepunkter! Desuden får du adgang til alle DKV's services på e-Mobilitet: Omfattende ladeinfrastruktur i Danmark, planlægning af rute, rådgivning omkring installation af wallbox til medarbejdere. Når du er på farten anbefaler vi DKV Mobility App - denne giver dig et detaljeret overblik over alle ladepunkter i din nærhed

NULL
Fleksibel og mobil kørsel i hele Europa  

Med DKV + Charge kan du tanke brændstof og oplade din elbil - begge med kun ét kort. DKV-netværket har omkring 67.000 tankstationer og 344.000 ladepunkter.

Hvilke services er tilgængelige på dit kort?

Tankning, parkering, vaskefaciliteter, betaling af vejafgifter i Europa og nødhjælp Du finder et detaljeret overblik i DKV Maps.

Onlineportal

Log ind i onlineportalen og du vil se et komplet overblik over transaktioner og limits. Genbestilling af kort og kortspærring kan også foretages i portalen.

close