Vrachtwagens, bussen en bestelwagens

Voor iedereen die met een kleine bijdrage een groot verschil wil maken - de DKV CARD CLIMATE.

De DKV CARD CLIMATE is de tankpas voor klimaatneutrale wagenparken van elke omvang en soort. De kaart voor milieubewuste wagenparkbeheerders, managers of zzp'ers & duurzame ondernemers.

 • In heel Europa te gebruiken bij meer dan 64.000 tankstations, ook nationaal
 • 100 procent compensatie van uw CO₂-uitstoot
 • Creëer een concurrentievoordeel door een positieve ecologische balans
 • Extra bedrag per liter brandstof voor gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten
 • Geen kaartkosten, wij verwijzen naar onze service fee lijst
0,00 €
per maand *
*

Vraag naar de DKV service fee lijst

Uw voordelen

 • Met de DKV CARD CLIMATE steunt u gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten

  Met certificering van onze partner Myclimate compenseert u uw CO₂-uitstoot volledig. Myclimate is één van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen en voldoet aan de hoogste normen (CDM, Gold Standard, Plan Vivo). Dit wordt bereikt door de ondersteuning van geselecteerde projecten door onze partner myclimate op een gecertificeerd gold standard niveau. Deze projecten genereren zowel een ecologische als sociale meerwaarde in verschillende regio's van de wereld. Meer details zijn te vinden op de websites van DKV en onze partner myclimate, een van 's werelds toonaangevende aanbieders van compensatiemaatregelen. Om het duurzame gebruik van uw bedrijf vast te leggen, bestaat ook de mogelijkheid tot certificering van de door uw bedrijf gecompenseerde CO₂-hoeveelheden.

 • Vrijheid en flexibiliteit in heel Europa

  DKV biedt een Europabreed netwerk van meer dan 64.000 tankstations in 42 landen. Ons multi-brand netwerk omvat een breed scala aan acceptatiepartners, waaronder vele bekende merken. Met elke liter die u tankt, compenseert u ook de CO₂-uitstoot die u veroorzaakt en rijdt u dus klimaatneutraal. You drive, we care.

 • Volledig aanbod van voertuigdiensten 

  U kunt deze kaart gebruiken om uw wagen vol te tanken, gebruik te maken van de nooddienst of tol te betalen in heel Europa. Bovendien hebt u toegang tot meer dan 2.400 wasstraten voor vrachtwagens in heel Europa. U profiteert ook van een uitgebreid aanbod aan werkplaatsen en (vrachtwagen)parkeerplaatsen. Een gedetailleerd overzicht van alle locaties vindt u in onze DKV Maps.

 • Online portaal

  Log in op het onlineportaal en u krijgt een transparant overzicht van alle transacties en limieten. Ook het nabestellen en blokkeren van kaarten kan in de onlineportal worden uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd en wenst u individueel advies of meer informatie over andere aanbiedingen?

Wij adviseren u graag om de beste oplossing voor u en uw bedrijf te vinden.

U kunt onze collega's bellen of appen
Bel of app: 0031 252 360 394
Stuur ons uw vraag en wij nemen contact met u op.
Contactformulier
shopping_cart

close